Regidors i coordinadors aposten per una “tercera via” i “el municipalisme de base” a Ciutadans

Logotipo de Ciudadanos.
Logotipo de Ciudadanos.

Post també disponible en: Castellano

Com ha transcendit aquest dijous, en la presentació de les llistes de candidats a compromissaris per al congrés de Ciutadans s’ha constituït una candidatura “Tercera via, el municipalisme de base”, que ha estat “organitzada en silenci, sense el soroll a què ens té acostumat els dirigents d’aquesta comunitat “, tal com han manifestat fonts del corrent a aquest setmanari.

“Des de desembre, van estar parlant diferents representants municipals de el partit, de l’Horta Sud i Nord i es va anar estenent a poblacions d’altres comarques, arribant a més de 40 poblacions amb representació de el partit. Van estar treballant les esmenes que han presentat a l’congrés, on recullen la seva proposta, defensar la moderació, el centrisme, el diàleg i el sentit comú, defensant unes estructures on les base tinguin més representació en les decisions i en els òrgans de el partit “.

Les fonts consultades mantenen que és “difícil trobar a el líder d’aquesta Tercera via, ja que cap dels candidats es defineix així, tots han treballat, alguns més que altres com és normal, per arribar a unificar afiliats, idees i formes, creant un grup forta, a el qual se’ls estan adherint nous suports. Cal destacar que a la majoria li van temptar, amb cants de sirena, els grups oficialista i només un va abandonar cinc minuts abans d’acabar el termini de presentació de candidats, el que ha donat lloc a no tenir 19 candidats “.

Entre els afiliats que es presenten per aquesta “Tercera Via” es troben regidors de municipis com Xest, Benetússer o Picanya; i coordinadors de Ciutadans a Godelleta o Paiporta.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*