Punt violeta en el Carnestoltes de Requena

Punto violeta en el Carnaval de Requena.
Punto violeta en el Carnaval de Requena.

Post també disponible en: Castellano

S’ubicarà este dissabte 22 de febrer de 2020 en el Recinte Firal, en horari de 00:00 a 04:00 hores

L’Ajuntament de Requena al costat de el Departament d’Igualtat del municipi, com a part de l’II Pla Municipal per a l’eradicació de la violència de gènere, s’ha previst la instal·lació d’un punt violeta contra les agressions sexuals al Recinte Firal, amb motiu de la festa de Carnestoltes que es va a dur a terme en aquesta ubicació.
La fi d’aquesta iniciativa és informar sobre com actuar en cas d’agressió sexual, així com també oferir una primera intervenció en possibles casos de crisi a aquestes dones que pugan patir una agressió en l’horari establert de el punt.
Per poder dur a terme el punt violeta s’ha comptat amb la inestimable col·laboració de Creu Roja.
Aquest punt estarà compost per una psicòloga experta en la prevenció i abordatge de situacions d’agressions sexuals i amb l’ajuda de quatre voluntàries formades i sensibilitzades en aquesta problemàtica.
La Regidoria d’Igualtat del municipi de Requena va posar en marxa el 2018 el II Pla Municipal per a l’eradicació de la violència de gènere, per tal de prevenir la violència fomentant la coeducació i sensibilitzant la ciutadania perquè existisca un rebuig absolut cap a la violència , garantint així una atenció integral a les dones que la pateixen.
Moltes d’aquestes agressions tenen lloc en contextos d’oci nocturn i festes locals, i d’aquí el desenvolupament de la present iniciativa.
Així doncs, el punt violeta s’establirà aquest dissabte 22 de febrer de 2020 al Recinte Firal, en horari de 00:00 a 04:00 hores.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*