Reobri la biblioteca municipal de Cheste

Post també disponible en: Castellano

La biblioteca municipal de Cheste ha obert les seues portes hui, 27 de maig, en l’horari habitual: matins de 10 a 13:30 hores i vesprades de 17 a 20 hores, oferint únicament el servei de préstecs i devolucions. “La biblioteca complix amb les mesures de neteja i desinfecció adequades però és important seguir les normes i recomanacions per a minimitzar el risc de contagio”, apunta la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente.

Entre les noves mesures per a la reobertura s’ha reduït l’aforament al 30 per cent, amb l’objectiu d’assegurar que les persones usuàries puguen mantindre la distància de seguretat de dos metres. Així mateix, és obligatori l’ús de màscara i la desinfecció de mans a l’entrada, per al que s’ha posat gel hidroalcoholico a disposició dels usuaris i les usuàries. Les persones diagnosticades amb COVID-19 o amb símptomes de patir-la no hauran d’acudir a la biblioteca.

Recomanacions

Es recomana anar a la biblioteca de forma individual i, en cas de menors de 14 anys, anar acompanyats i acompanyades per una persona adulta responsable. Una vegada en la biblioteca és important seguir en tot moment les indicacions del personal i mantindre la distància de seguretat entre les persones usuàries.

Serveis no disponibles

No està permés l’estudi ni la consulta o lectura de llibres en sala, com tampoc ho està l’ús dels ordinadors.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*