Requena convoca subvencions amb destinació a la promoció gastronòmica local 2020

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu és potenciar el consum de vins, caves i embotits de Requena en els bars i restaurants del terme municipal

L’Ajuntament de Requena convoca per cinquè any consecutiu subvencions per un import de 18.000 euros destinades a restaurants, bars, hotels i vinoteques per potenciar les iniciatives destinades a la promoció gastronòmica local. La finalitat d’aquestes subvencions és fomentar en el municipi de Requena els programes i accions encaminats a promoure i impulsar el comerç de proximitat, el consum local i la promoció de productes locals, mitjançant la concessió de subvencions, i estaran finançades amb càrrec als recursos propis de l’Ajuntament.

Podran ser beneficiaris de les subvencions restaurants, bars, hotels i vinoteques que reuneixen els requisits de tenir la seu social al terme municipal de Requena i exerceixen la seva activitat en el mateix.

El termini per a la presentació de sol·licituds conclou el proper 28 de desembre.

Els productes a subvencionar seran la compra de vi de la Denominació d’Origen Utiel-Requena i de cava de la Denominació d’Origen Cava, de cellers situats a Requena i embotit de carnisseries situades en el mateix municipi, a més de la vaixella adequada per a servir els productes (copes de vi homologades, copes de cava tipus “flauta” i recipients de fang per servir l’embotit).

Una altra condició per percebre les esmentades ajudes, és que els diferents productes, tant vins com embotits, se serveixin a la temperatura adequada a cada un d’ells. A més, els establiments beneficiaris hauran d’instal·lar a la vista a l’exterior de l’establiment un cartell, que proporcionarà l’Ajuntament, que indique que serveix vi, cava o embotit de Requena, segons el cas. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*