Requena habilita el Recinte Firal per a aportar material d’ajuda humanitària a Ucraïna

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Requena, informa que des de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ja s’han traslladat les indicacions efectuades pel consolat d’Ucraïna sobre les necessitats que existeixen i que se sol·licita preferentment en la recollida solidària a realitzar pels ajuntaments.
Al mateix temps, cal indicar que s’està gestionant el centre logístic central amb capacitat suficient i condicions adequades per a la recepció, selecció i posterior enviament del material recollit als llocs que requereixen l’ajuda humanitària.
Per a afavorir el lliurament de les organitzacions, empreses o particulars, el consistori requenense ha habilitat des de dilluns que ve el Recinte Firal, que estarà disponible per a aquest fi amb el següent horari:

 • Dilluns 7 de març: D’11 a 14h.
 • Dimecres 9 de març: D’11 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
 • Divendres 11 de març: D’11 a 14 hores.
 • Dissabte 12 de març: D’11 a 14h.
  L’acció està coordinada per l’Ajuntament a través de l’Oficina PANGEA i Serveis Socials.
  A més, el consistori difon el llistat de necessitats que “se’ns han traslladat per a satisfer les necessitats bàsiques i urgents del poble ucraïnès, i així conèixer el material que es necessita amb major urgència per a aquelles persones o entitats que vulguin, puguin aportar-lo” afirmen fonts municipals.
  Des de l’Ajuntament, en els pròxims dies continuaran informant de les instruccions que es traslladin a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a coordinar l’ajuda humanitària a Ucraïna.
  Des del consistori agraeixen l’esforç i l’enorme mostra de solidaritat que està demostrant la ciutadania del municipi i les diferents associacions col·laboradores, destacant la labor de Càritas, Mans Unides, Mestresses de casa Tyrius de Requena, Júniors i Scouts entre altres. NECESSITATS D’AJUDA A UCRAÏNA
  MATERIAL SANITARI:
 • Primers auxilis: benes, cotó, iode, pomades analgèsiques, antibiòtics, betadine, aigua oxigenada, pegats contra hemorràgies, medicaments per a estómac, medicaments per a cremades, torniquets d’embenatge, farmacioles…
 • Ortopèdia: Silla de rodes, caminadors, crosses.
  MATERIAL TÈXTIL:
 • Roba i calçat senyora/cavaller/nens. Mantes, tovalloles. Roba de llit. Roba interior tèrmica.
  MATERIAL HIGIENE:
 • Material d’un sol ús/ Tovalloletes humides. Compreses femenines/ comprimides. Kits d’higiene: maquinetes d’afaitar, pastura dents i raspalls, sabó… Detergents i productes d’higiene personal.
  MATERIAL DE REFUGI:
 • *Karemats (catifes d’escuma), carpes, matalassos, sacs de dormir, matalassets. Escalfadors de carpa, escalfadors. Llanternes. Piles, bateries, bancs d’energia. Generadors.
  MATERIAL/ ALIMENTS:
 • No peribles. Menjar enllaunat. Fruita seca. Xocolata sense llet. Barretes energètiques. Galetes, cafè i te. Moderi bebès: potets, llet en pols. Aigua potable.
  UN ALTRE MATERIAL:
 • Vaixella d’un sol ús (plats, culleres, ganivets, gots).
 • Comunicacions: telèfons mòbils, walkie-talkies, transmissors de radi, ràdios. Portàtils i tauletes (amb la màxima durada de bateria possible).
 • Contenidors per a líquids amb capacitat de 10 i 20 litres.

Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*