Requena tindrà una producció de raïm per a caves de gran qualitat; però un 30% inferior que la de 2020

Post també disponible en: Castellano

La verema de les varietats de raïm per a caves de maduració més primerenca com és el cas de la Pinot Noir i la Chardonnay, està previst que s’inicie a la fi d’aquest mes en el municipi de Requena, l’únic de la Comunitat Valenciana integrat en la Denominació d’Origen Cava.
La recol·lecció de la varietat de raïm Macabeu, que ocupa més del 70% de la superfície de vinya autoritzada per a la producció de la beguda espumosa, està previst que comence a principis de setembre.
A causa del míldiu, les gelades i la calamarsa, els viticultors esperen recol·lectar un 30% menys de raïm que en una campanya normal.
Segons coincideixen a afirmar viticultors del municipi requenense, la sanitat i qualitat del raïm serà molt bona aquest any degut a l’escassa pluviometria dels últims mesos.
Quant als preus que les empreses elaboradores de cava pagaran pel raïm, des del sector productor confirmen que encara no hi ha res concret. No obstant això, hi ha productors que asseguren que els compradors “pretenen pagar preus similars als que van regir en la passada campanya, que van ser considerats com a ruïnosos”. Informa, Luis Ibáñez

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*