Riba-roja decreta la suspensió del Primer Festival de carrer Artur i el tancament de la piscina municipal i els parcs públics per les males condicions atmosfèriques

Post també disponible en: Castellano

L’ajuntament decideix suspendre els actes públics previstos per a la jornada de hui per a evitar cap mena de mal davant les previsions de fortes ratxes de vent que podrien tindre lloc

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha decretat la suspensió de tots els actes públics que estaven previstos celebrar-se en la jornada de hui dissabte a causa de les adverses condicions meteorològiques previstes per a tota la jornada. El consistori ha suspés els actes del Primer Festival d’Arts de carrer del Túria (Artur) que es van iniciar ahir divendres i que estaven previstos prolongar-se, també, hui dissabte. 

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha rebut a primera hora d’aquest matí les prediccions meteorològiques que estan previstes per a tota la jornada de hui en el terme municipal i que apunten ratxes de vents puntualment forts fins a ben entrada la vesprada, amb un augment considerable de les temperatures. Per això, el consistori ha decidit actuar amb absoluta responsabilitat per a evitar qualsevol tipus de problema. 

A més, l’equip de govern de Riba-roja de Túria ha decidit el tancament de tots els parcs públics de la localitat per a evitar que qualsevol ratxa de vent puntual puga afectar a alguns dels usuaris o assistents a aquests. També s’ha tancat la piscina descoberta de la localitat l’entrada de la qual al llarg de tot el cap de setmana, dilluns inclòs, anava a romandre oberta i gratuïta per a tots els assistents per les altes temperatures. Una branca d’un arbre ha caigut en el seu interior, a més de fulles, la qual cosa ha obligat al tancament. La seua obertura de nou dependrà del desenvolupament dels esdeveniments climàtics. 

El Primer Festival d’Arts de carrer del Túria (Artur) va arrancar ahir divendres amb un espectacle d’animació en la Plaça de la Torre denominat “La Ludoneta”, a càrrec de la companyia Dossom, va continuar a les 20 hores amb un altre espectacle de circ La Finestra amb l’obra “Royal Circ” en la Plaça de l’Ajuntament i seguia a les 22 hores amb la banda Carpinxo’s Banda que va delectar a tots els assistents amb un repertori de soul i rhythm&blues, denominat “Heart&Soul”. Aquesta primera edició del Festival Artur finalitzava a les 23.30 hores en la zona de l’Estació de Riba-roja de Túria amb dues actuacions de clown, a càrrec de Cris-is i Abraham Arzate.

Per a hui dissabte estaven previstes una actuació de Mon d’Animació amb la presentació de “Jugafusta” en la Plaça de la Torre a les 19.30 hores, seguit a les 19.30 hores amb l’espectacle de marionetes “Aquil·els” amb la Fam en la Plaça de l’Ajuntament. El parc Maldonado de Riba-roja de Túria posarà el punt i final a la jornada amb una actuació de la música swing a càrrec de Nina Dinamita & The Swing Milícia. 

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que l’ajuntament “ha decidit prendre la decisió de suspendre tots els actes públics previstos per a la jornada de hui per la més absoluta responsabilitat per a evitar qualsevol tipus de problema que més tard puguem lamentar ja que les prediccions atmosfèriques són molt adverses i la celebració dels actes de les següents jornades estaran en funció sempre de les condicions meteorològiques”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*