Un parapentista mort a Carcaixent, un altre ferit a Alzira i tretze incidències per incendis a causa de les fortes ratxes de vent

Post també disponible en: Castellano

En el matí del dissabte el Consorci de Bombers de València ha rebut dos avisos per caigudes de parapentistes a causa del vent, que ha provocat la mort d’un d’ells. 

El primer dels avisos ha tingut lloc a les 08:31 h prop de la CV-50, a la zona d’uns vivers d’Alzira. Han acudit bombers i sergent d’Alzira i Grup de Rescat en Altura GERA, del Consorci, qui han donat la primera assistència al ferit abans de l’arribada dels sanitaris. Posteriorment, a les 08:45 h, s’hi ha produït una nova caiguda d’un parapentista a Carcaixent, a la zona d’Hort Lechon, on també han acudit bombers i sergent d’Alzira i GERA. En este cas, s’hi ha tractat d’una víctima mortal.

Des de la matinada i fins a les 11 h del matí el Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut en tretze incidències per vent, fonamental per arbres i tendals caiguts en diversos punts de la geografia valenciana. A més, també des de la matinada els bombers s’hi han mobilitzat a una dotzena d’incendis de vegetació, a camps, solars, matolls, i canyars, on també el vent ha tingut un pes important. Recordem que per este dissabte hi ha risc extrem d’incendis forestals a tota la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*