Ricardo Gabaldón Gabaldón (PP) inicia el seu mandat com a alcalde d’Utiel 

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí s’ha celebrat la sessió extraordinària constitutiva de la nova corporació municipal de la legislatura 2023-2027 en la qual governarà l’equip del Partit Popular.

El ple constitutiu de la nova corporació celebrat aquest matí ratifica com a alcalde d’Utiel a Ricardo Gabaldón Gabaldón, que inicia el seu mandat després d’aconseguir majoria absoluta la candidatura del Partit Popular en les eleccions municipals celebrades el passat 28 de maig.
L’acte oficial de constitució de la corporació municipal s’ha celebrat a les 12.00 hores en el saló de plens de l’Ajuntament d’Utiel davant nombrós públic.
Tal com marca el procediment oficial, la sessió extraordinària de ple s’iniciava amb la constitució de la mesa d’edat formada pels regidors electes de major i menor edat, Maria Carmen López González (PSOE) i Fernando Arenas Mateos-Aparicio (PSOE), actuant com a presidenta de la mesa la primera.
Després de l’acreditació dels regidors i les regidores, es va procedir al jurament o promesa del càrrec i la imposició de les medalles de plata com a edils de la nova corporació, quedant així constituït l’Ajuntament d’Utiel.
A continuació es va procedir a l’elecció d’alcalde. Se sotmetien a votació mitjançant sistema ordinari (mà alçada) les candidatures de Ricardo Gabaldón Gabaldón (PP) i Fernando Arenas Mateos-Aparicio (PSOE) resultant la candidatura més votada, l’encapçalada per Ricardo Gabaldón en comptar amb 10 vots dels regidors del seu grup. Fernando Arenas Mateos-Aparicio obtenia els 7 vots dels edils del PSOE.
Després de l’elecció de l’alcalde, intervenia el portaveu del PSOE, Fernando Arenas, qui va apuntar l’esforç realitzat pel seu partit en les passades dues legislatures i especialment en els últims 4 anys superant situacions sobrevingudes com la pandèmia. Arenas va remarcar l’inici d’una nova etapa d’oposició responsable, amb el repte de fiscalitzar la labor de l’equip de govern i vetlar perquè Utiel continue avançant. 
L’acte va concloure amb la intervenció de l’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, qui va agrair en el seu discurs el suport i la confiança de la ciutadania i va mostrar el seu compromís per a treballar en benefici d’Utiel.
Gabaldón va destacar l’enorme orgull i responsabilitat que suposava ser el nou alcalde d’Utiel i es va posar a la disposició de tots els veïns.

El primer edil va remarcar que liderarà un projecte de canvi “involucrant a tots els que sentim Utiel. Les prioritats se centraran en impulsar l’economia, baixant els impostos i incentivant la creació d’empreses, dinamitzant el comerç local, el turisme i sectors essencials com són l’agricultura i la ramaderia“.
Ricardo Gabaldón va destacar la necessària atenció a xiquets, joves i majors, emprenedors, així com a tot el teixit associatiu del municipi.
L’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón va destacar: “La meua prioritat i la del meu equip de govern serà Utiel i els seus llogarets per damunt de tot, de qualsevol ideologia i de qualsevol sigla política.
En les pròximes setmanes es faran públiques les àrees que ocuparan els regidors de l’equip de govern.

Corporació Municipal 2023-2027:

PP– 10 Escons

1. RICARDO GABALDÓN GABALDÓN
2. IRENE REMEDIOS TELLO FLORIT
3. CARMINA FEBRE VALERO
4. AITOR INIESTA ORTIZ
5. RUBÉN MURCIA MARTINEZ
6. PALOMA VILLAR MONEDERO
7. RICARDO FEBRE VALERO
8. ROCÍO LÓPEZ BADI
9. JOSE LUIS GARCÍA GARCÍA
10. JUAN MANUEL ORTOLÁ CORTES


PSOE – 7 Escons

1. FERNANDO ARENAS MATEOS-APARICIO
2. ELOÍSA VIANA MORENO
3. JOSE LUIS ARENAS SÁNCHEZ
4. MANUELA NAVARRO TORREGROSA
5. ALEJANDRO MARTÍNEZ GÓMEZ
6. MARIA CARMEN LÓPEZ GONZÁLEZ
7. PAULA YAGÜE GÓMEZ

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*