El PP torna al govern de Godelleta liderat per María Amparo Pardo i amb el suport de la PUG

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular ha recuperat el govern de Godellleta, liderat per María Amparo Pardo, dos anys després de la moció de censura promoguda pel PSPV-PSOE al costat de Ciutadans que va desbancar al llavors cap de llista dels populars, Silvia López. 

I ho fa després de ser la llista més votada les passades municipals i de nou amb el suport d’una altra de les formacions amb la qual ja va pactar en 2019, la Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta (PUG) que aporta els seus dos regidors als cinc edils del PP, enfront dels quatre regidors que ha obtingut l’altra força política present en el plenari aquesta legislatura, el PSPV-PSOE que lidera Rafael Fora i que conformarà l’oposició en solitari atés que l’altra formació d’esquerres amb la qual tradicionalment el PSPV-PSOE s’ha alineat, EUPV amb Pablo Rodríguez que l’ha encapçalada durant les últimes quatre dècades, en aquestes eleccions no ha obtingut representació en el plenari.

Durant la seua al·locució prèvia a la seua presa de possessió, María Amparo Pardo va agrair el suport rebut en les urnes i va incidir en què Godelleta necessitava “un govern lleial, honest, humil i treballador que oferisca estabilitat a l’Ajuntament. El Partit Popular de Godelleta som un grup polític competent que hem demostrat que sabem treballar junts”, tal com va destacar durant la seua intervenció.

“El municipi necessita un equip de govern centrat en donar solucions a tots aqueixos problemes buscant models en consens i no amb imposicions, adaptats a la realitat i no amb projectes utòpics que no condueixen a cap lloc. El dialogue i la cooperació entre l’Ajuntament i els seus veïns ha de ser i serà la tònica de la nostra gestió”, va afegir María Amparo Pardo.

Per part seua, el cap de llista de la Plataforma d’Urbanitzacions (PUG), Max Prades, va recordar durant la seua al·locució que Godelleta necessitava “estabilitat, perquè els dues últimes legislatures us han oferit períodes de complex desordre polític on els interessos personals han prevalgut sobre el bon govern”, no obstant això va remarcar que Godelleta “és un poble xicotet, per la qual cosa ens hem d’entendre i fer el millor per al poble”; i va aclarir que el suport de la seua formació al Partit Popular era per a “donar-li estabilitat al govern, crear un ambient estable, honest i conciliador en aquesta legislatura. En lloc d’imposar voluntats, buscarem el consens, que és el que fa falta en un Ajuntament com aquest i en comptes de manipular dialogarem”, va finalitzar. 

“Hui és un dia emocionant i ple de significat per a mi, ja que tinc l’honor de dirigir-me a tots vostés com a alcaldessa de Godelleta”, va començar María Amparo Pardo en el seu discurs després de ser proclamada alcaldessa, a més d’agrair la assitencia a l’acte i el suport donat en les urnes al “Partit popular, que juntament amb la Plataforma d’Urbanitzacions guiarem els passos d’aquest Ajuntamet treballant incansablement per a millorar les nostres vides i el nostre entorn”, tal com va destacar. 

“El meu compromís és governar amb transparència, honestedat i proximitat; per a oferir l’estabilitat que aquest Ajuntament necessita i ningú millor que la PUG com a company de camí per a aconseguir aqueix equilibri que ja des de fa diverses legislatures comença a ser molt necessari. Tenim clar que el diàleg i l’enteniment són la base d’una bona negociació. Junts oferirem un govern amb regidors disposats al canvi, cadascun d’ells especialista e de l’àrea de les seues regidories, un equip honest i competent que sap fer les coses bé”, va afegir María Amparo Pardo.

“Godelleta és una localitat que està formada per un nucli urbà i les seues 28 urbanitzacions i disseminats, aquestes últimes amb grans problemes urbanístics arrossegats des de dècades. Cada zona té les seues peculiaritats, que haurem d’analitzar per separat per a donar solució a totes elles. L’equip necessita un equip de govern centrat en donar solucions a tots aqueixos problemes, buscant models en el consens i no amb imposicions; adaptats a la realitat i no amb projectes faraònics que només condueixen a endeutaments innecessaris. El dialogue entre l’Ajuntament i els nostres veïns ha de ser i serà la tònica de la nostra gestió. És fonamental per a mi promoure la participació ciutadana en la presa de decisions, vull assegurar-me que cadascun de vostés tinga l’oportunitat e expressar les seues idees, preocupacions i propostes per a construir junts el municipi que tots desitgem. El nostre municipi compta amb un gran patrimoni cultural i natural que hem de preservar i promoure. Treballarem per a protegir el nostre entorn natural, defensant sempre l’agricultura, un dels motors econòmics de la nostra localitat, evitant que els horts solars s’instal·len en qualsevol lloc. Donarem suport a les energies renovables però sempre de manera ordenada. Associacions, entitats, clubs esportius i penyes taurines de la localitat seran la nostra imatge cultural amb els qui mantindrem un vincle directe que ens ajudarà a fomentar i millorar la imatge de Godelleta”, va manifestar María Amparo Pardo. tucomarca.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*