Xest comença la neteja de solars municipals davant l’arribada de l’estiu

José Vicente Guijarro, concejal de Compromís en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Des de la regidoria de Serveis s’ha posat en marxa la neteja i desbrossament de solars de titularitat municipal per a evitar problemes de convivència i salubritat en la població, com a plagues de mosquits, aparició de rosegadors o males olors, entre altres. En aquesta línia, des de l’Ajuntament s’han enviat cartes als propietaris i propietàries de parcel·les privades per a recordar-los que també han de mantindre-les en bon estat; no obstant això algunes d’elles han arribat per error a veïns i veïnes que o bé no són titulars de solars o ja els mantenen correctament, per la qual cosa des de la regidoria de Serveis es demana disculpes als afectats i les afectades que no havien de rebre aquesta comunicació.

“Vull disculpar-me amb les persones que han rebut la carta de l’Ajuntament per error, ja que l’objectiu no era ocasionar molèsties, sinó mantindre els solars del municipi en condicions amb la col·laboració de tots i totes”, ha apuntat el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “Els serveis tècnics municipals ja estan actualitzant la base de dades perquè només reben aquestes comunicacions les persones que tinguen les seues parcel·les en males condicions, podent ocasionar molèsties a la població”.

Segons ha apuntat Guijarro, les tasques de desbrossament i la neteja han començat ja pel nucli urbà, concretament en la zona de la *IMES i els sectors 3, 4 i 5. Una vegada finalitzada aquesta fase s’actuarà en les parcel·les del polígon Pi Blay i en els camins agrícoles i d’accés a habitatges disseminats en els quals la mala herba puga afectar la visibilitat dels conductors i conductores. “Gràcies al tractor i a les ferramentes adquirides per l’Ajuntament recentment la brigada pot abordar aquests treballs amb mitjans propis i no tenim necessitat d’externalitzar aquestes tasques, la qual cosa comporta un estalvi important per a les arques municipals”, ha apuntat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*