Sant Antoni de Benaixeve no celebrarà les Falles 2021

Post també disponible en: Castellano

La Junta Local Fallera va emetre ahir un comunicat on anunciava la decisió

La Junta Local Fallera de Sant Antoni de Benaixeve va emetre ahir un comunicat anunciant que les Falles 2021 no se celebraran al municipi; una decisió unànime per part de les quatre comissions falleres de Sant Antoni.

Aquesta decisió es produeix després d’un procés de diàleg entre la Junta Local Fallera, les comissions i el regidor de Festes, Daniel Nieto. Al llarg de diverses setmanes s’han mantingut diverses reunions per a valorar la qüestió de què succeiria amb les Falles enguany, i les comissions han consultat als seus fallers. Després de l’anunci de Conselleria de Sanitat el passat 10 de maig, pel qual es permetrà la celebració d’actes festius a partir de l’1 de setembre en funció de la situació epidemiològica, finalment s’ha optat per cancel·lar la setmana fallera.

Tal com es recull en el comunicat, la decisió respon “al fet de no poder celebrar les Falles tal com les coneixem al nostre poble: unes Falles obertes i participatives per a tota la ciutadania.” En el comunicat també s’apel·la a la desfavorable situació econòmica que pateix el sector.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*