Sandra Martín: “La senyalització de Cases Altes i Cases Baixes ajudarà a potenciar la comunicació i visibilitat d’aquests municipis i a promoure les seves potencialitats”

La portavoz de Obras Públicas del PSPV-PSOE, Sandra Martín.

Post també disponible en: Castellano

La Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports de les Corts Valencianes ha aprovat avui una Proposició No de Llei (PNL) presentada pel PSPV-PSOE que insta el Ministeri de Foment a adequar la senyalètica de la N-330 que condueix a Cases Altes i Cases Baixes. La portaveu socialista a la comissió, Sandra Martín, ha assegurat que aquesta mesura “ajudarà a potenciar l’adequada comunicació i visibilitat d’aquests municipis i a promoure les seves potencialitats de turisme rural i de patrimoni natural”. “Hem de donar-li visibilitat a la problemàtica local per fer-la global i posar l’accent en un tema preocupant com és la despoblació a les zones d’interior” ha indicat la dirigent socialista.

Sandra Martín ha explicat que la manca d’aquesta senyalització “està afectant al territori ia la seva sostenibilitat”: “És imprescindible introduir criteris territorials per reduir la desigualtat i garantir els drets dels ciutadans i ciutadanes sense importar el lloc en què viuen” ha assenyalat Martín qui ha apuntat que, per això, “hem de millorar les infraestructures existents i planificar les noves amb criteris de sostenibilitat, vertebració del territori i sostenibilitat”.

En aquest sentit, la portaveu d’Obres Públiques del grup parlamentari socialista ha insistit que amb aquesta senyalització “augmentarà també la seguretat viària, l’eficàcia i la comoditat de la circulació”. “La despoblació està afectant greument al nostre territori i les infraestructures són vitals per acabar amb aquesta situació” ha destacat.

Per la seva banda, l’alcalde de Cases Altes, Bernat Garés, ha celebrat la iniciativa que s’ha aprovat avui (amb el vot en contra de VOX) i ha indicat que aquesta mesura facilitarà “portar a terme totes les activitats que promouen el nostre patrimoni natural “i ha recordat que els dos municipis han estat declarats Reserva de la Biosfera per la UNESCO:” cal fer visible la realitat rural i nomenar en la toponímia viària de la Xarxa General a aquests municipis, que són mereixedors de la distinció de Reserva de Biosfera “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*