Sanitat instal·la una carpa al costat de Centre de Dia de Requena per traslladar casos lleus de coronavirus

Post també disponible en: Castellano

La Conselleria de Sanitat ha habilitat el Centre de Dia de Requena per a ús sanitari, tal com el consistori requenense va informar fa uns dies.

L’objectiu d’aquesta mesura és “atendre pacients lleus pertanyents a residències de majors de el Departament de Salut que han donat positiu per coronavirus, però que no requereixen d’hospitalització, aïllant-los per evitar el risc de contagi a les residències, així com assegurar també una major supervisió mèdica dels mateixos per la seva proximitat amb l’hospital”, segons fonts municipals.

Per facilitar el trasllat des de la residència a centre de dia s’ha instal·lat una carpa “amb la finalitat de preservar l’anonimat de les persones afectades pel Covid-19. Per la seua banda, l’hospital de Requena segueix comptant encara amb places lliures suficients, tal com s’ha indicat des del Centre de Salut, no havent-hi per tant cap tipus de saturació de moment”.

“El Centre de Dia per a persones majors dependents es troba a la urbanització Casablanca i la seua posada en marxa estava prevista per aquesta primavera. El contracte per a la seva gestió es va signar al gener i ara s’estava duent a terme el procés de selecció de personal per part de l’empresa i l’execució de les millores previstes en el contracte prèvies a la seva posada en marxa”, segons fonts municipals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*