Teatre i molta música a Bunyol aquest cap de setmana sota el lema “la Cultura és segura”

Post també disponible en: Castellano

L’obra reivindicativa “Les Pelades”, un concert de jazz, un altre de música clàssica i un altre de rock garanteixen un cap de setmana únic i de qualitat en diferents enclavaments de Bunyol i sempre seguint mesures anti-Covid19.

Juan Luis Pallàs, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, informa una setmana més del conjunt d’activitats culturals que centren l’atenció aquest cap de setmana a la localitat, sempre seguint totes les mesures anti-Covid19 perquè la cultura és segura i comptem amb excel·lents ubicacions àmplies, espaioses, “que permeten guardar les distàncies i gaudir d’unes tipus de música, reflex de la nostra idiosincràsia, de la nostra raó de ser”.

Aquest divendres 27 de novembre al Teatre Montecarlo de Bunyol es va a representar l’obra de teatre “Les Pelades”. És una obra produïda per les anhelades Produccions, i suposa un homenatge a les dones que van ser rapats de cap i celles, passejades nues pels pobles i obligades a prendre oli de ricí, en el millor dels casos, per ser esposes, mares o filles de presumptes vermells.

Tots els que vulguen assistir poden comprar la seva entrada anticipada a Kiosko Desy, Modes Marina, Drogueria La Plaça i Biblioteca Municipal a 10 €. A taquilla seran a 12 €. L’aforament de teatre està limitat a 300 persones. Aquesta obra és un viatge d’anada i tornada entre dos mons paral·lels separats en el temps i units en la memòria. És una mirada tendra a la vellesa i el que comporta quan arriba i no se la veu venir.

Dissabte a les 19h arrenca el projecte “Montecarlo és Cultura” amb la presentació del disc “No em vagis a enganyar” de l’saxofonista Leandro Perpinyà i el pianista en la vetllada titulada “No em vagis a enganyar”. També comptarà amb l’actuació de JAT Jazz Quartet. Aquest acte està organitzat per la Societat Musical L’Artística de Bunyol.

Amb aforament limitat i complint amb les mesures de seguretat que requereix la situació actual, el Teatre Montecarlo de Bunyol acollirà aquesta vetllada de jazz única per a la qual ja estan a la venda les entrades de manera anticipada. Amb un preu de 8 €, 6 € per als socis de L’Artística, les entrades ja estan a la venda a la Secretaria de la Societat Musical L’Artística i mitjançant el correu electrònic comunicacion@laartistica.org.

A més, el diumenge ens esperen dos grans concerts de temàtiques musicals completament diferents. A les 12h a la Sala d’el Oscurico de el Castell de Bunyol tindrà lloc un concert anomenat “Komorebi” a càrrec de l’Quartet Senalag, anomenat “la llum que es filtra a través de les fulles d’un arbre”. L’entrada és gratuïta, l’aforament és limitat. Per assistir a aquest concert cal inscriure a la Biblioteca Pública Municipal de la localitat. El programa que s’escoltarà serà: “In the mood for love” – ​​Yumeji ‘s Theme de Shigeru Umebayashi; després String Quartet Nº3 “Mishima” de Philip Glass; seguidament “El Castell en el cel” de Joe Hisaishi; en quart lloc s’escoltarà “Legend of Zelda Medley” de Koji Kondo (arr. Gareth Millshap) i finalment, “More than love” de la Yoyo Chen. Els intèrprets de Senalag són: Trinitat Galán Parra (violí), María Galán Parra (violí), Alícia Ramada Balaguer (viola) i Clara Dols García (violoncel). Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de Bunyol.

I a les 18h al Palau de la Música de la localitat Frank Sailor presentarà el seu últim disc: “Acústic”. A un preu de 5 €, l’aforament estarà limitat. Les entrades estan a la venda a la Biblioteca Municipal. L’Ajuntament recorda que aquest esdeveniment està organitzat per la Regidoria de Joventut de Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*