Terra Boval s’adhereix a la xarxa de Destins SICTED

Post també disponible en: Castellano

La marca de destinació turística Terra Boval s’adhereix a la xarxa de Destins SICTED, una iniciativa de la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a promoure destinacions turístiques més competitives i sostenibles a través d’una oferta de productes i serveis (públics i privats) de qualitat que satisfacen les expectatives de clients i turistes.
Terra Boval ofereix un ampli ventall de recursos turístics que van des del turisme cultural -amb els jaciments arqueològics de Kelin, Les Pilillas o El Molón i tot el patrimoni cultural circumscrit a les ciutats d’Utiel i Requena- fins a el enoturismo, amb múltiples recursos vitivinícoles, cellers subterranis, coves, tinajas, cellers moderns i un variat repertori d’experiències. L’oferta es completa amb turisme verd, gràcies a la xarxa de senderes que travessa la comarca i els paratges naturals dels Parcs Naturals de les Falçs del Cabriol, Chera-Sot de Chera i la Reserva de la Biosfera. A tot això s’ha sumat recentment el astroturismo, gràcies a la certificació Starlight.
Pertànyer ara a la xarxa de Destins SICTED significa configurar i assegurar el manteniment de la qualitat del destí, així com establir l’abast i condicions de participació de les organitzacions i serveis públics per a posar en marxa projectes de millora del destí. Això implica fomentar l’associacionisme, la sensibilització i la comunicació empresarial cap a la qualitat, la sostenibilitat, l’accessibilitat i la innovació. Els resultats s’auditaran de manera periòdica i es compartirà la informació obtinguda per a retroalimentar al destí i continuar amb el compromís de millora contínua.
L’òrgan col·legiat encarregat de la integració dels diferents agents tant públics com privats vinculats al destí està format per el ple de la Mancomunitat Interior Terra del Vi (MITV) i el Equip de Governança Turística de Terra Boval, òrgan consultiu en el qual estan representats els empresaris turístics, el sector públic i la ciutadania.
L’adhesió a SICTED dóna accés a una metodologia que proporciona un sistema integral i permanent de gestió de la qualitat. Per a implantar aquesta metodologia s’ha format un equip de 4 gestors SICTED a la comarca les funcions de la qual seran ajudar les empreses i establiments turístics a ser establiments SICTED. 
Més informació turística en: www.tierrabobal.es

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*