El millor cinema d’actualitat i la música vocal es donen cita aquest cap de setmana a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Aquest cap de setmana tots els veïns i visitants de Bunyol podran gaudir del millor cinema en pantalla gran i d’actualitat. Es projecta l’última pel·lícula d’Almodóvar, “Mares Paral·leles”, i torna a passar-se “La Família Addams 2”. A més, demà a la vesprada hi haurà concert i cercavila de l’Artística de recollida de nous músics de la banda simfònica per Santa Cecilia. També continuen els tallers dins del cicle d’art Tardor a Pinzellades i les exposicions segueixen obertes al Castell, Sala El Mercat i Molino Galán. 

Aquest dissabte a les 22h i el diumenge a les 19.30h es projecta al Cinema Montecarlo de Bunyol l’última pel·lícula del cineasta espanyol Pedro Almodóvar, “Mares Paral·leles”. També els més xicotets de la casa podran gaudir de la pel·lícula infantil del moment, “La Família Addams 2. La gran escapada”, que ja es va projectar el primer cap de setmana de novembre, amb motiu d’Halloween. Ara pots tornar a veure-la. Es projecta el diumenge a les 17h.
A aquestes dues pel·lícules s’uneixen dos actes culturals més, el dissabte a la vesprada, a les 19.30h en el Teatre Montecarlo també hi haurà un especial concert a càrrec de la companyia Melomans, anomenat “Es canta, però no es toca”. Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Cultura i el SARC de la Diputació de València.

També el dissabte, a les 18h, hi haurà cercavila de recollida dels nous músics de la Banda Simfònica de l’Artística de Bunyol. Aquest acte està organitzat per aquesta societat musical local i forma part dels actes per la patrona de la música, Santa Cecilia. 
No oblidem els tallers del cicle d’Art Tardor a Pinzellades: el dissabte, taller de ceràmica i el diumenge, de reciclatge per a tots. També segueixen obertes les exposicions del Castell, de la Sala El Mercat i del Molino Galà, per la qual cosa poden continuar visitant-se.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*