Tot llest per a la commemoració de l’aniversari de la Guàrdia Civil a Xiva

Post també disponible en: Castellano

L’any del 180 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil, Xiva commemora amb diversos actes, la celebració del 179 aniversari de la presència del cos en el municipi.

La setmana vinent, Xiva celebrarà amb diversos actes el 180 aniversari de la creació del cos de la Guàrdia Civil al nostre país, una data que coincideix amb el 179 aniversari de la presència en la localitat en ser Xiva, el lloc on es va establir un dels primers centres de reclutament.

Les celebracions, programades per als dies 26 i 27 d’abril tindran com a escenari central, tant l’edifici del Teatre Astoria, lloc on oferirà un concert la banda de música de la Guàrdia Civil, desplaçada des de Madrid, com l’entorn de l’actual ajuntament (antic centre de reclutament), espai al costat del qual serà realitzada la parada militar i el posterior homenatge a la bandera.

Els actes previstos per a aquests dos dies es complementen amb una exposició de vehicles, equipament i activitats que serà realitzada per als alumnes dels centres públics de primària del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*