Turís viu un 9 d’Octubre ple d’activitats

La procesión cívica para rendir homenaje a la Real Senyera se ha convertido en el acto central del 9 de Octubre en Turís.
La procesión cívica para rendir homenaje a la Real Senyera se ha convertido en el acto central del 9 de Octubre en Turís.

Post també disponible en: Castellano

La procesión cívica para rendir homenaje a la Senyera se ha convertido en el acto central del 9 de Octubre en Turís.
La processó cívica per a retre homenatge a la Senyera s’ha convertit en l’acte central del 9 d’Octubre a Turís.

Un any més la processó cívica per a retre homenatge a la Reial Senyera s’ha convertit en l’acte central del 9 d’Octubre a Turís. L’Alcalde Eugenio Fortaña encapçalava una comitiva en la qual junt amb la corporació municipal participaren representants de les associacions del poble així com els màxims representants de les cinc comissions falleres i la Junta Local Fallera.

La Regina de les Festes, Sandra Cifre Sancho, i la seua cort d’honor precedien l’ensenya del poble valencià que enguany tingué com a portador al regidor d’esports, comerç i joventut Iván Picó acompanyat per les regidores de l’ajuntament Isabel Guaita, Núria Montero, Pilar Lozano i Sonia Sancho. La desfilada es completà amb el tabal i dolçaina, la Societat Musical Turisense i tota la gent que volgué sumar-se a títol individual.

Una vegada a l’Ajuntament s’interpretà l’himne regional i la Reial Senyera tornà al despatx d’alcaldia fins a l’any que ve. En finalitzar, el públic assistent pogué gaudir d’una estupenda xocolatada.
Tanmateix, hi han hagut més activitats programades per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana com un parc d’unflables per a la xicalla, l’actuació d’Eugeni Alemany al Teatre Ideal i el concert de Dani Miquel que feu la delícia de grans i menuts a la Plaça Vicent Ribes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*