Utiel implica a comerciants i ciutadania, per reviure la seua Fira

Post també disponible en: Castellano

El consistori utielano convida a establiments del municipi a vestir els seus aparadors amb records d’anteriors edicions de la Fira i Festes i organitza un concurs de fotografia

L’Ajuntament d’Utiel està preparant diverses iniciatives que mostrin el sentiment utielano de les festes patronals amb el suport dels seus veïns. Sota el lema ‘Reviu la Fira “la campanya pretén estimular el record i les vivències dels millors moments de la Fira i Festes d’Utiel davant la impossibilitat de celebrar els festejos a causa de la situació provocada per l’alerta sanitària.

Una de les actuacions d’aquesta campanya està dirigida a el sector comercial i empresarial del municipi, a què sol·liciten la seva col·laboració perquè durant els dies en què aquest any se celebrarien les festes del municipi (de el 4 a l’13 de setembre) vesteixin els seus aparadors de fira.

A través d’aquesta iniciativa Reviu la Fira s’anima als establiments comercials a què engalanin els seus aparador amb records, motius i símbols de la Fira i Festes d’anteriors anys: Fotografies, cartells, llibres, indumentària (vestits tradicionals, samarretes de penyes ) o qualsevol altre motiu que evoqui i faci reviure aquests dies especials per a tots els utielanos.

A més, el consistori utielano està preparant el Concurs de Fotografia “Reviu la Fira per involucrar a tota la població i animar-los a que mostrin els records del seu tradicional Fira i Festes, ja sigui d’edicions recents o de l’passat. Properament es publicaran les bases per participar en aquest concurs especial #ReviveFeriaUtiel amb el qual l’Ajuntament d’Utiel vol mantenir vives les festes més importants del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*