Valeria Argente Díaz és triada Reina de la Fira i Festa d’Utiel 2024

Post també disponible en: Castellano

Es presentaven 2 candidates i finalment la jove utielana va ser elegida amb la majoria de vots dels membres de la Comissió de Festejos i Dames d’Honor.

Divendres passat 23 de febrer, Valeria Argente Díaz va ser triada Reina de la Fira i Festes d’Utiel 2024. L’acte d’elecció, al qual es van presentar 2 candidates, va tindre lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Utiel. Valeria Argente Díaz s’alçava amb 22 dels 37 vots que atorgaven els membres de la Comissió de Festejos i les noves Dames d’enguany, proclamant-se així com Reina de la Fira i Festes d’Utiel 2024. 
La representant de la fira utielana de 2024 té 17 anys, està cursant 2n de Batxillerat Científic en l’IES Albereda d’Utiel i l’any vinent li agradaria accedir a la carrera de Medicina. A més, combina els seus estudis d’educació secundària amb el 5é curs d’Ensenyaments Professionals de Piano en el Conservatori Professional de Música d’Utiel. 
Valeria Argente manté un estret vincle amb Utiel i participa activament en diferents associacions i entitats del municipi com l’Agrupació Escènica Enrique Rambal o la Falla Plaza Puerta del Sol. 
“El meu vincle amb Utiel és molt fort perquè viu tota la meua vida ací i la meua família també. Des de sempre m’han ensenyat la importància que té participar i ajudar per a fer d’Utiel un poble actiu… M’encanta el meu poble i aprofitaré al màxim la gran oportunitat de ser el seu representant” assegurava Valeria Argente Díaz després de l’acte d’elecció. 

Les 16 Dames d’Honor que li acompanyaran enguany són: 

Claudia Aigualisca Alegre
Paula Alfayate Ponce
Lucía Campillos Lacruz
Manuela Campillos Lacruz
Jimena García Sánchez
Ana Garijo Escribano
Marina Jordán González
Claudia López Junquero
Lucía Marzo Vergara
Claudia Miota Ibañez
Sara Pedrero García
Lucía Peral Ponce
Marta Rodenas Hernández
Lucía Segura López
Carla Torrecilla De Reynoso
Paula Valero Jiménez

La proclamació de la Reina de la Fira i Festes tindrà lloc el 31 d’agost en el Teatre Rambal, convertint-se en l’avantsala del seu regnat que donarà principi amb la Fira i Festes d’Utiel. Cal destacar que aquest any 2024, la fira torna a incorporar el calendari tradicional en coincidir les dates del 6 al 15 de setembre.
L’Ajuntament d’Utiel trasllada la seua més sincera enhorabona a la Reina i Dames de la Fira 2024 i els desitja un feliç any en què, sens dubte, gaudiran d’una experiència inoblidable com a representants utielanas.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*