Vídeo: Els sanitaris de l’Hospital de Llíria se solidaritzen amb els companys de manteniment que es van a l’atur al juny

Post també disponible en: Castellano

Metges i infermeres han mostrat amb aplaudiments davant les portes d’Urgències seua solidaritat amb la reivindicació dels treballadors de manteniment de l’Hospital Arnau-Llíra que han treballat a primera línia contra el coronavirus durant els moments més difícils de la pandèmia i que que s’aniran a l’ atur el proper 15 de juny.

Concentrats aquest migdia davant d’una pancarta que la que es podia llegir ‘això ho vam parar entre tots’, i amb un aplaudiment de més de cinc minuts, els concentrats han reclamat la continuïtat dels seus companys de el personal de manteniment.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) també ha participat en l’acte de reconeixement de la tasca de el personal de manteniment de l’departament de salut Arnau-Llíria. Aquesta concentració, a la porta de l’hospital de Llíria, tenia també com a objectiu reclamar la continuïtat d’aquests professionals, ja que el canvi de contracta provocarà l’acomiadament de més d’un desena d’empleats.

El sindicat CSIF està exigint a Conselleria de Sanitat “el manteniment de tots els llocs de l’actual personal de manteniment de l’departament de salut Arnau-Llíria, a la província de València. La central sindical destaca la seva professionalitat i la seva dedicació durant aquests mesos de pandèmia i demana que, encara que canviï l’empresa adjudicatària de l’servei, aquests treballadors continuïn en els seus llocs. el sindicat ha enviat fins i tot aquesta setmana al president de la Generalitat, Ximo Puig, amb aquesta petició”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) recorda que a principi de la pandèmia ja va reclamar al president de la Generalitat que garantís que el personal extern que treballa per a les administracions públiques “mantingui les seves retribucions i llocs durant aquesta crisi. En aquest sentit, alerta que el canvi d’empresa de manteniment provocarà l’acomiadament de més d’una desena d’empleats de l’departament Arnau-Llíria”.

El sindicat explica que es tracta de treballadors externs de climatització, obra, pintura o serralleria als quals no està previst subrogar a partir del dia 15 de juny a la nova empresa. La central sindical reclama que es “reconegui la capacitat i professionalitat d’aquests treballadors, que porten a terme tasques fonamentals de manteniment per a instal·lacions públiques, en la majoria dels casos des de 2015, i que coneixen a la perfecció una tasca tan específica com a imprescindible” .

CSIF destaca la “activitat i lliurament d’aquesta personal durant aquests mesos de pandèmia, en què han estats sempre disponibles i desenvolupant la seva tasca amb la màxima vocació, tot i el risc que comporta de patir contagi”. El sindicat insta Conselleria de Sanitat a que garanteixi la continuïtat d’aquests professionals en els seus llocs i anuncia que, de no fer-ho, ha d’adoptar “totes les mesures al seu abast perquè l’actual personal extern de manteniment de el departament de salut Arnau-Llíria conservi el seu treball i retribucions”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*