Virginia Sanz (PP) reprendrà les converses per a conformar “el millor govern possible per a Bunyol” a partir del dilluns

Post també disponible en: Castellano

El cap de llista de la candidatura que més sufragis ha collit en aquestes passades eleccions municipals a Bunyol i alcaldable pel Partit Popular, Virginia Sanz, ha confirmat a tucomarca.com que a partir del dilluns “es reprendran les converses amb la resta de forces polítiques per a conformar el millor govern possible per a Bunyol que done estabilitat durant els pròxims quatre anys a la localitat”.

Virginia Sanz ha explicat que la seua formació ja s’ha reunit “tant amb Esquerra Alternativa de Bunyol —IAB— com amb X Bunyol, formacions a les quals els hem traslladat la nostra intenció de conformar un govern estable”. L’alcaldable pel Partit Popular també ha volgut “desmentir el rumor que va circulant per la localitat que ja s’ha subscrit un pacte amb una formació. Això no és així, encara no hi ha res tancat ja que les negociacions estan encara damunt de la taula. Hem de tornar a parlar amb IAB i amb X Bunyol ja que està encara tot per decidir perquè no hi ha res tancat”.

La candidata a l’alcaldia pels populars bunyolenses també ha avançat que “no hi ha gens de pressa per tancar les converses, no ens volem precipitar perquè l’important és arribar a bon port i a una governabilitat; pel que no descartem cap combinació de govern: ja siga el Partit Popular amb IAB, amb X Bunyol o amb tots dos; i fins i tot no pactar i governar en minoria”.

Virginia Sanz ha insistit que en tot moment les reunions amb IAB i amb X Bunyol s’han desenvolupat “en un to molt cordial i amb molt bones formes”, i no ha descartat tampoc “que altres forces polítiques puguen assumir alguna responsabilitat des de fora del govern”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*