Xavier Jorge Cerdá serà el pròxim alcalde de Vilamarxant a partir del 12 de juny

Post també disponible en: Castellano

Xavier Jorge, portaveu del Grup Municipal de Vilamarxant, es convertirà el proper 12 de juny en l’alcalde de Vilamarxant d’acord amb el Pacte de Govern signat pels regidors del Grup Municipal Populars Vilamarxant i Ciutadans Vilamarxant que incloïa el repartiment de l’alcaldia de dos anys per a cada formació. Este pacte acordava que Héctor Troyano ocuparia els primers dos anys de l’alcaldia del municipi per a després donar el relleu a Xavier Jorge de Ciutadans.

Apropant-se l’equador de la legislatura, ha quedat manifest que l’Equip de Govern ha demostrat ser un equip sòlid, unit i que treballa sense fissures amb un objectiu comú, el benestar del poble. Ens sentim orgullosos de pertànyer a Ciutadans Vilamarxant, una agrupació que compleix els seus compromisos, els seus pactes i la seua paraula. 

Ciutadans Vilamarxant sigué formada en 2015 amb l’objectiu de canviar la política local per dur a terme una política de centre, plural, participativa i orientada a millorar el benestar del municipi i impulsar totes aquelles iniciatives que generen riquesa, ocupació i prosperitat en Vilamarxant.

En resum, Ciutadans vilamarxant segueix més viva que mai i continuem amb més convicció treballant units per Vilamarxant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*