Xest acomiada el mes de maig amb música a l’aire lliure

Post també disponible en: Castellano

Cheste va acomiadar el mes de maig amb dues actuacions a l’aire lliure, emmarcades en el cicle Música a la primavera que ha organitzat la regidoria de Cultura durant tot el mes de maig i part del de juny.

Tribut a Sabina

El dissabte, la plaça II República va acollir un tribut a Joaquín Sabina, titulat “Sabina en les venes”, a càrrec de la banda 500 Nits. L’agrupació va interpretar temes del famós cantautor espanyol amb gran fidelitat musical, provocant des del principi que el públic corejara les tornades i acompanyara la música amb palmes.

“500 nits destaca pel seu altíssim nivell musical, degut en gran part a la sensacional veu de Darío Luis i a l’excel·lent treball en la direcció musical i guitarra d’Antonio Hernández Turro”, manifestava la regidora, Mª Ángeles Llorente. “Aquesta banda porta temps demostrant els motius pels quals és el millor espectacle homenatge a Sabina, amb un recorregut molt cuidat per la trajectòria del mestre, fent un homenatge a la seua música; això, sumat a la qualitat indiscutible dels professionals que componen 500 nits, els ha valgut el reconeixement de crítica i públic”.

Conjunt Instrumental i Ensemble La Lira

El diumenge, la carpa del parc de la Lomiquia es va omplir per a gaudir de dos concerts oferit per l’Associació Musical La Lira. En primer lloc va actuar el conjunt instrumental, format per 21 músics i músiques de primer i segon curs d’especialitat instrumental. L’agrupació, dirigida per Rubén Albarrasí des de 2018, va haver de fer dues bises davant l’aclamació del públic, ja que els i les joves intèrprets van posar tot el seu entusiasme per a delectar-los amb la seua actuació. Després d’ells, el Ensemble d’adults, dirigit per Laura Cubí, va oferir un passeig pel jazz, intercalant els temes amb amenes explicacions de la mà dels seus components.

“Agraïsc l’esforç que han realitzat les dues agrupacions per a oferir aquests concerts en temps d’una pandèmia, amb les dificultats que han tingut per a realitzar els assajos; es mereixen la nostra felicitació perquè ens estan donant immensos regals gràcies al seu amor per la música, la seua responsabilitat i el seu bon fer. L’Associació Musical La Lira és un gran exemple de superació; sense ella Cheste no seria el mateix”, apuntava la regidora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*