Xest comença la posada a punt de les piscines municipals

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha rebut una subvenció per part de Diputació per a escometre la reparació i rehabilitació de les piscines municipals, de cara a la seua obertura aquest estiu, prevista en les dates habituals. 

L’obra està valorada en prop de 40.000 euros i solucionarà els problemes de fugides d’aigua que actualment té la infraestructura. “Aquesta inversió és molt necessària per a mantindre en bon estat unes instal·lacions que ofereixen un servei molt utilitzat durant l’estiu”, afirma l’alcalde, José Morell. “Amb aquesta intervenció garantim la seua conservació i durabilitat”.

Segons ha explicat el regidor d’Esports, aquesta reparació s’emmarca en un projecte destinat a millorar totes les instal·lacions del Poliesportiu. “En un futur estan previstes noves millores en les piscines, com l’habilitació d’elements aquàtics per a xiquets i xiquetes. També s’està estudiant instal·lar nous equipaments en la part de l’arbreda, de manera que es conforme un espai lúdic integrat en la cafeteria, amb vista a millorar l’experiència, tant esportiva com d’oci, en tot el recinte”, ha anunciat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*