NEOMúsica presenta el Travel Sax: el saxofon MIDI fabricat mitjançant impressió 3D més xicotet i lleuger del món

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu del llançament d’aquest pràctic i revolucionari producte, NEOmúsica s’uneix a aquesta iniciativa avantguardista, presentant el Travel Sax, el saxofon electrònic dissenyat i fabricat per la jove empresa catalana Odiseimusic.

Aquesta startup, amb Ramón Mañas al capdavant de Odiseimusic, ha sigut seleccionada i secundada per l’acceleradora i incubadora d’empreses Llançadora, impulsada per Juan Roig.

Travel Sax ha arribat al mercat per a oferir grans avanços quant a tecnologies de fabricació auditiva i acostar als músics a una nova realitat i un concepte diferent de crear i gaudir de la música amb un instrument de vent, sense barreres de temps o espai. Com afirma la pròpia marca: “Practica on siga, quan vulgues…”

Bernardo Fabra, en declaracions recents, ha manifestat: “Aquest esdeveniment implica donar suport a un projecte innovador, apostar pel futur de la música i mostrar de quina manera es pot combinar art i tecnologia en favor d’una nova realitat musical, que ofereix molts avantatges als músics, tant a nivell interpretatiu com a nivell creatiu.”

L’esdeveniment es realitzarà el dissabte, 8 de maig a les 11h. en les instal·lacions de NeoMúsica, a Buñol (València).

L’acte estarà dividit en tres parts. S’iniciarà amb la presentació dels ponents i col·laboradors convidats a l’esdeveniment, realitzada pel gerent de NeoMúsica, Bernardo Fabra, en el paper de coordinador durant la conferència. 

En segon lloc, es realitzarà la presentació de l’esperat Travel Sax, motiu principal de l’esdeveniment, que es comptarà amb les aportacions d’Óscar Egea, tècnic especialista en saxofons, de gran reputació nacional, i la ponència del creador del Travel Sax, enginyer de disseny industrial i saxofonista, Ramón Mañas. 

Finalment, es destinarà un temps a respondre preguntes relacionades i alguna sorpresa més, que els ponents prefereixen reservar-se.
L’acte presencial abastarà un aforament màxim de 10 assistents, a causa de les mesures sanitàries derivades de la COVID-19 i un nombre il·limitat de places en línia per a assistir telemàticament, mitjançant registre de formulari, previ a l’esdeveniment.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*