Xest estrenarà el 29 de juny el festival de música electrònica Pols Music Festival

Post també disponible en: Castellano

El pròxim 29 de juny, dissabte, se celebrarà a Xest el Pols Music Festival, un festival de música electrònica promogut per la Regidoria de Joventut i organitzat per l’empresa Green Cave.

L’esdeveniment comptarà amb artistes destacats del panorama nacional techno, com Blanca Ross, DJ internacional del gènere psychotechno, que integra veu i piano en viu; K-Style, DJ i productor musical, organitzador del SummerFun Laredo; o Blondex, reconeguda com una de les 15 millors djs a Espanya, que ha actuat en festivals consolidats com el Medusa o l’Arenal Sound. El cartell també compta amb els músics locals Urko, DJ Poyo, Peter Iv, Isaac i DJ Rubio.

“El nostre objectiu és que Xest entre amb força en el circuit de festivals de la Comunitat Valenciana, amb una proposta molt potent a nivell de posada en escena i d’artistes participants”, ha apuntat el regidor de Joventut, Óscar Galdón. “Amb l’organització d’aquest esdeveniment volem connectar amb la joventut chestana que va de festival en festival, perquè se senta identificada amb el seu poble i tinga la data guardada en el seu calendari”.

El festival comptarà amb un escenari amb tecnologia capdavantera en so i il·luminació, amb 88.000W de so, 150.000W d’il·luminació i pantalles LED. A més hi haurà zones VIP, foodtruks i zona de tatuatges. Quant a la seguretat, el recinte albergarà un hospital de campanya, seguretat privada i un punt violeta.

Informació pràctica
El Pols Music Festival se celebrarà a l’esplanada de l’aparcament del poliesportiu de Xest, des de les 18.00 del dissabte 29 de juny fins a les 6.00 de la matinada. Les entrades es poden adquirir en línia en open.nyxle.com, amb modalitats per trams, VIP i VIP Premium, està última amb accés a l’escenari i a l’elenc d’artistes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*