Xest participa a l’Assemblea General de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

Cheste participa en la Asamblea General de la Red de Municipios Protegidos contra la Violencia de Género.
Cheste participa en la Asamblea General de la Red de Municipios Protegidos contra la Violencia de Género.

Post també disponible en: Castellano

Cheste participa en la Asamblea General de la Red de Municipios Protegidos contra la Violencia de Género.
Xest participa a l’Assemblea General de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Ahir, dimecres 8 de maig, Xest va participar, com a municipi fundador, en l’Assemblea General de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, constituïda el passat mes de novembre.

“El bon funcionament d’aquesta xarxa és molt important i poder formar part d’ella i fer-ho a més, com a municipi fundador, és tot un orgull. La unió de tots els municipis és clau per combatre la violència de gènere des de diferents àmbits, treballant en conjunt i amb el suport de la Diputació “, afirma la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, Ainoha Albiach.

En la sessió es va aprovar l’adhesió de 13 nous municipis: Puçol, Bocairent, Sagunt, Benissoda, el Villar, Alcúdia, Massamagrell, Paterna, Llutxent, Vallada, Bonrepòs i Mirambell, Llíria i Piles; de manera que la Xarxa ja suma 62 membres que treballaran en la lluita contra la violència de gènere.

La diputada d’Igualtat, Isabel Garcia, ha destacat el compromís dels 49 municipis fundadors, entre els quals es troba Xest, per haver complert amb els requisits de la Xarxa i ha instat les persones responsables de les àrees d’Igualtat a nivell tècnic i polític al fet que “no deixin mai de tenir com a objectiu la lluita contra aquesta xacra social, que ha trobat en aquesta xarxa provincial de municipis un abans i un després en la gestió institucional del problema”.

A més, García ha recordat als representants dels municipis que encara estan a temps de sol·licitar les subvencions que concedeix la corporació, ja que el termini expira el pròxim 13 de maig. Es disposa d’una partida de 200.000 euros dirigida, entre d’altres actuacions, a la formació d’agents locals i activitats de sensibilització en matèria de violència de gènere.

En aquesta línia, la corporació provincial posarà en marxa, després del període estival, dues noves edicions del curs de formació per a agents de la policia local en matèria de violència de gènere, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) .

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*