Xest presenta el seu 10k amb un homenatge a Luis Felix Martínez

Post també disponible en: Castellano

La sala d’actes de la Fundació cajacheste va acollir ahir la presentació de la Carrera Popular 10k + 5k de Xest, que se celebrarà demà, dissabte 29 d’octubre, en la localitat.

Durant l’acte es va homenatjar l’atleta Luis Félix Martínez, assidu en les carreres de Xest. “Amb aquest homenatge volem agrair la implicació i col·laboració de Luis Félix en les nostres carreres populars i donar-li l’enhorabona per la teua trajectòria esportiva”, manifestava el regidor d’Esports, Francisco Llorens, abans de fer-li lliurament d’una placa commemorativa.

Per part seua, l’alcalde de Xest, José Morell, va destacar que l’edició de 2022 de la Carrera Popular batrà el rècord de participació d’atletes locals, gràcies a una col·laboració entre l’Ajuntament i l’IES Ricardo Marin, centre on estan inscrits quasi 90 corredors i corredores. “Aquest és el primer esdeveniment en el qual col·laborarem l’Ajuntament i l’IES Ricardo Marin, dins d’un calendari amb més activitats conjuntes que desenvoluparem en l’any vinent”, anunciava l’alcalde.

D’altra banda, l’alcalde va dedicar unes paraules d’agraïment als patrocinadors de l’esdeveniment: Cajacheste, Gal·lesa i SPB. “A la seua col·laboració s’uneix el compromís de l’Ajuntament amb l’esport chestano”, apuntava.

La Carrera Popular de Xest arrancarà a les 18.00 des de la plaça Doctor Cajal, amb un recorregut de 10k + 5k. L’organització va donar a conéixer fa unes setmanes el contingut de la borsa del corredor, amb samarreta tècnica i productes Vetlar-te, Babaria i Bondia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*