Ximo Puig: “Si la ciutadania votarà el proper 26M, guanyarà el progrés i la llibertat”

El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE señala que “la propuesta del Partido Socialista para frenar a la extrema derecha es más democracia y más Europa social”.
El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE señala que “la propuesta del Partido Socialista para frenar a la extrema derecha es más democracia y más Europa social”.

Post també disponible en: Castellano

El president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE señala que “la propuesta del Partido Socialista para frenar a la extrema derecha es más democracia y más Europa social”.
El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE assenyala que “la proposta del Partit Socialista per frenar l’extrema dreta és més democràcia i més Europa social”.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha assegurat aquest diumenge durant l’acte ‘Festa de la democràcia i la llibertat’ celebrat a Nàquera que “si la ciutadania votarà el proper 26 de maig, guanyarà el progrés i la llibertat, no hi ha una altra recepta de votar “. “El nostre únic adversari és la desmobilització, si ens relaxem perdem, però estic convençut que no ens relaxarem, que guanyarem Europa perquè guanyarà la justícia social, la democràcia i tots els valors que abracen la nostra manera d’entendre el món”, ha expressat.

El dirigent del PSPV-PSOE ha assegurat que “la proposta del Partit Socialista per frenar l’extrema dreta és més democràcia, més cohesió, més Europa social i parar a aquells que només apel·len a l’odi i l’egoisme”. “La sortida a la insatisfacció de la població després de la crisi no pot ser menys democràcia i més odi sinó més democràcia i més solidaritat”, ha afegit.

El president de la Generalitat ha expressat que les eleccions del 26 de maig van d ‘ “anar cap endavant o cap enrere, de triar més Europa o triar menys Europa” i ha alertat que “la democràcia no és irreversible”. Així, ha assenyalat que hi ha “moviments populistes conservadors que a hores d’ara volen que tornem a la pitjor Europa que vivim en el segle passat”, pel que ha demanat “no mirar cap a un altre costat” sinó “defensar la democràcia perquè abans que socialistes som demòcrates i perquè els socialistes defensem dos valors clau: la igualtat i la llibertat “.

PER UNA EUROPA MÉS SOCIAL

Per Ximo Puig, “el món necessita una Europa més sòlida, que lluita contra el canvi climàtic, que defensa la igualtat i que està en contra de les fronteres, aquesta és l’Europa que volem”. El líder del PSPV-PSOE ha assegurat que el projecte dels socialistes “està basat en els valors intangibles de la igualtat i la llibertat i per això les pròximes eleccions són fonamentals perquè des de tots els pobles i comarques transformem la societat i millorem la vida de les persones “.

Prèviament, la candidata del PSPV-PSOE al Parlament Europeu, Inmaculada Rodríguez-Piñero, ha mantingut un diàleg amb el vicesecretari general dels socialistes valencians i diputat a les Corts Valencianes, Manolo Mata, i el catedràtic i senador per València, Javier de Lucas , en què han debatut sobre la necessitat de participar en les següents eleccions europees i l’amenaça de l’extrema dreta.

Així, Rodríguez-Piñero ha assegurat que els socialistes “som l’únic partit que pot frenar l’extrema dreta” en recordar que “som un partit amb implantació a tots els països europeus, amb un programa únic per a tots ells” i que Europa i la Unió “no podria entendre sense la socialdemocràcia”. “Tots junts des de les posicions que defensem de llibertat i drets podrem frenar l’extrema dreta, ho hem fet a Espanya, en aquesta Comunitat Valenciana i estic convençuda que ho farem en les següents eleccions europees i municipals”, ha afegit.

“El que està en joc el proper 26 de maig és l’essència de la nostra pròpia forma de vida i la nostra llibertat, tenim grans reptes que podem aconseguir des de la força del PSPV”, ha expressat. Així mateix, ha expressat que la proposta dels socialistes va encaminada cap a una “Europa més social”: “Volem que tots els ciutadans visquin on visquin tinguin una assegurança d’ocupació europeu i volem exigir una negociació perquè hi hagi una regulació laboral a nivell comunitari” .

Per la seva banda, Manolo Mata ha destacat la importància que els joves vagin a votar les properes eleccions del 26 de maig perquè “s’estan jugant el seu futur” ja que “l’extrema dreta no entén que ells vulguin viatjar d’un país a un altre, buscant noves cultures i oportunitats “, mentre que el senador per València Javier de Lucas ha assegurat que el Partit Socialista” és l’única opció segura per avançar en drets, en llibertat, en democràcia i en inclusió “perquè, segons ha explicat,” el nostre és l’esperança i parlar de les nostres propostes a Europa amb Inmaculada Rodríguez-Piñero i en el govern de la Generalitat que encapçalarà Ximo Puig “.

A l’acte també han participat la candidata a l’Alcaldia de Nàquera, Elisa Martínez, que ha ressaltat que Náquera “és un poble acollidor, lliure i solidari”, una localitat per la qual ha dit “val la pena lluita”, així com la secretària general dels socialistes valencians a la comarca del Camp de Túria, Lola Celda, que ha assenyalat que “hem de seguir treballant cada dia perquè la ciutadania sàpiga que votar socialisme és votar llibertat i democràcia perquè només amb governs socialistes en els ajuntaments podrem seguir creixent com a societat “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*