Xiva constitueix el seu Consell Agrari Municipal

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament constitueix el Consell Agrari Municipal a fi de prémer l’opinió de l’entorn rural, reforçant així la seua presència en la població

Ahir dilluns dia 4 de desembre, va quedar constituït el nou Consell Agrari Municipal de Xiva.

El Consell Agrari Municipal és un òrgan consultiu d’assessorament i participació en matèria agrària que ajuda a l’ajuntament a conéixer i contrastar les mesures que ajuden a contrastar les mesures a adoptar en matèria agrícola.

La representació del Consell Agrari Municipal queda conformada per representants dels partits polítics, ramaders, membres de la cooperativa, AVA, Unió de Llauradors, club de Caçadors, Conservació de la Serra, Apicultors, Comunitat de Regants i diferents representants d’agricultors de la localitat.

Tal com es va acordar en la reunió celebrada en les instal·lacions de l’Ajuntament de Xiva, el consell es reunirà cada tres mesos.

Per a l’ajuntament de Xiva, la gestió d’aquesta mena de recursos, resulta fonamental per a planificar i aplicar actuacions imprescindibles per a la defensa i promoció de l’entorn rural, des del consens.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*