Agents de la Policia Local de Bunyol detenen a un individu que intentava robar en un habitatge del Barri de Sant Rafael després de ser alertats per un veí

Post també disponible en: Castellano

La Policia Local ha detingut a un dels dos presumptes delinqüents que han intentat la matinada d’aquest dimecres robar en una casa del Barri de Sant Rafael, i a qui li atribueixen un delicte de robatori en habitatge en grau de temptativa i atemptat a un agent de l’autoritat al qual va agredir quan van procedir a la seua detenció.

Des de la Policia Local de Bunyol han informat que en la matinada d’aquest dimecres, 19 de juny, efectius del cos han sorprés ” dos homes al costat d’un habitatge amb la porta de l’escala oberta en el Barri de Sant Rafael de Bunyol, havent sigut alertats per un ciutadà que va ser testimoni de com aquests dos individus estaven rondant pel carrer, mirant finestres de les cases i comprovant les portes dels cotxes”.

Els agents de Policia Local “es van personar amb urgència en el lloc indicat pel veí, localitzant als dos individus els qui en observar la presència policial van emprendre la fugida a peu pels carrers del Barri de Sant Rafael”.

“En eixe moment es va iniciar una persecució a peu, sent interceptat un dels individus per un agent, mostrant forta resistència a la detenció. Realitzada la inspecció ocular de l’habitatge, es van detectar indicis d’haver sigut manipulada una de les finestres per a suposadament poder accedir a l’interior del domicili”, han afegit des de la Policia Local.

L’individu ha sigut detingut pels agents de la Policia Local de Bunyol “per un suposat delicte de robatori en habitatge en grau de temptativa i per atemptat a agent de l’autoritat. Destacar en aquesta intervenció policial la importància de la col·laboració ciutadana, l’agraïment a la persona que va contactar amb la Policia Local i la rapidesa de la intervenció de la Policia Local de Bunyol que va culminar amb la detenció del presumpte delinqüent”, han finalitzat les fonts policials.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*