Al voltant de 4.600 alumnes s’incorporen al nou curs en l’Eliana

Comienza el curso educativo 2019-2020 en l'Eliana.
Comienza el curso educativo 2019-2020 en l'Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Comienza el curso educativo 2019-2020 en l'Eliana.
Comença el curs educatiu 2019-2020 a l’Eliana.

Aquest 9 de setembre, ha tingut lloc l’assenyalada “Volta al col·le” en tots els centres educatius valencians. Al voltant de 4.600 alumnes s’incorporen al curs escolar 2019-2020 a l’Eliana, 216 dels quals són incorporacions d’infants de 3 anys. Un retorn a la rutina que ha discorregut sense contratemps i amb total normalitat.

Així, com tots els anys, este matí membres de la corporació municipal han volgut visitar un dels huit centres educatius de l’Eliana per a donar la benvinguda a l’alumnat i revisar que tot estiga llest. En esta ocasió l’Alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, juntament amb la Regidora d’Educació i Infància, Eva Santafé, i Maria José Valenzuela, Regidora de Polítiques Socials, han visitat el CEIP Verge del Carmen en el seu primer dia de classes.
D’altra banda, l’equip de govern, al costat de la directora del centre Beatriz Berto, han visitat les instal·lacions del centre per tal de revisar el seu estat.

En paraules l’Alcalde, Salva Torrent, “hem triat visitar el col·legi Verge del Carmen perquè hi ha hagut un canvi de direcció i enguany s’incorpora una directora, per això hem vingut per a manifestar-li el suport de l’Ajuntament presencialment.”

Per part seua, la regidora Eva Santafé ha volgut aprofitar l’ocasió per a donar la benvinguda a les noves directores dels centres educatius de l’Eliana, “un senyal que les dones van incorporant-se cada vegada més als càrrecs directius” ha destacat.
I és que en enguany, per primera vegada, els centres educatius de l’Eliana compten amb més directores que directors.

Comença el curs escolar 2019-2020 a l’Eliana, com sempre amb una mica de nervis però amb molta il·lusió.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*