Alborache inicia la creació del Consell Local de Participació Ciutadana 

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu és millorar la cultura participativa en el municipi a través de la creació d’un òrgan de participació ciutadana estable. 

L’Ajuntament d’Alborache inicia aquest dijous 22 de setembre a les 18.30 hores la creació del Consell Local de Participació Ciutadana amb l’objectiu de millorar la cultura participativa en el municipi a través de la creació d’un òrgan de participació ciutadana estable i que compta amb una subvenció de la Diputació de València i de la Generalitat Valenciana. 
El Consell Local de Participació Ciutadana d’Alborache (CLPC), com ha explicat l’alcaldessa, Paqui Collado serà l’òrgan municipal suprem de coordinació de les Entitats Ciutadanes, la funció de les quals serà la d’abordar tots aquells temes relatius a la participació activa de la ciutadania en la vida diària del municipi. Collado també ha confirmat que el CLPC es regularà i organitzarà segons el seu reglament i amb aquesta finalitat s’han plantejat una sèrie d’accions que portaran a una efectiva conformació del Consell i l’elaboració del seu reglament de funcionament. 
Per a això, des de l’Ajuntament s’han previst una sèrie d’activitats: 
1. Mesa d’Experiències per a conéixer casos reals de creació de consells de participació
2. Tallers de formació fent ús de l’aplicació de l’Ajuntament amb l’objectiu de disminuir la bretxa digital amb el col·lectiu de persones majors i millorar la seua participació en la vida municipal.
3. Conversatorio de dones entorn a la participació, que permeta donar visibilitat a diferents col·lectius de dones.
4. Taller d’acostament a les persones migrants que millore el seu coneixement i el seu ús. 
5. Tallers de redacció del reglament i regir el seu funcionament tenint en compte la transversalitat dels ODS.
6. Espai gastronòmic de “Germanor” que promoga les bones relacions entre els agents socials del municipi.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*