Alboraig reobri la pista de pàdel que va patir fa uns mesos actes vandàlics

Post també disponible en: Castellano

S’han fet els pertinents treballs de reparació i manteniment i a més s’han instal·lat camaras de seguretat
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alboraig reobri demà la pista de pàdel que fa uns mesos va patir actes vandàlics i després de fer els pertinents treballs de reparació i manteniment de la instal·lació municipal. A més, com ha confirmat el regidor d’Esports, Jorge Manrique, també s’han instal·lat càmeres de seguretat per al seu control i evitar, en la mesura que siga possible, altres episodis de vandalisme.
Des de l’Ajuntament s’ha insistit en l’important que és per part de la ciutadania cuidar i mantindre en bon estat els edificis i instal·lacions municipals, ja que els desperfectes que causen els actes vandàlics causen una despesa innecessària que repercuteix després en la butxaca de totes i tots els alboracheros. A més, aquest tipus d’actes priven a la gent de poder utilitzar la pista i fer esport fins que s’esmenen els desperfectes.
Per això, des del consistori preguen que, a partir de demà i una vegada reoberta la pista, es respecte i cuide. Així mateix, demanen la col·laboració ciutadana per a previndre futurs actes vandàlics en la pista.
Finalment, el regidor ha recordat que una vegada en funcionament, les reserves només es podran fer a través de l’APP de l’Ajuntament d’Alboraig, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h(excepte festius).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*