Alboraig ofereix un pla cultural i esportiu diferent per a cada cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

Alboraig ha demostrat en més d’una ocasió la seua clara aposta per la cultura -en tots els seus vessants- i l’esport com a eix vertebrador de la localitat valenciana. 

Així, recopilem les principals activitats culturals que se celebraran durant els pròxims caps de setmana en la localitat situada a la Comarca de la Foia de Bunyol. 

Es tracta, a més, de diferents esdeveniments destinats a tota la família, que pretenen crear propostes que són un “contenidor cultural de qualitat per a tots els públics i lluitar contra el despoblament rural”, afirma l’alcaldessa Paqui Collado. I, d’altra banda, “promoure la cultura i l’expressió artística en la localitat”, segons assenyala Vicente Darder, regidor de l’àrea de Cultura.

Pròximes activitats i trobades culturals i/o esportius:
Dissabte 21 de maig: ‘VI Concurs de pintura ràpida a l’aire lliure’.
Diumenge 22 de maig: Marxa ciclista MTB 2022.
Cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig: Afro Mercat. Festival de música i cultura africana.
Dissabte 28 de maig: Gala d’inauguració de la II Edició del Festival Internacional de Cinema Infantil i Juvenil en el medi rural Pantalla Alboraig. 
Diumenge 29 de maig: Taller Cinema esfèric. Planetari Digital en 3D realitzat per Escola de Ciències Cosmofísica.
Setmana del dilluns 30 al divendres 3: Projecció de les pel·lícules que conformen el Festival Internacional Pantalla Alboraig.
Dissabte 4 de juny: VII Trail Alboraig (15 km).
Dissabte 4 de juny: Cerimònia de clausura i lliurament de premis de la II Edició del Festival Internacional de Cinema Infantil i Juvenil en el medi rural Pantalla Alboraig i Projecció del documental Mr Hand Sol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*