Avancen a bon ritme les obres per a renovar la connexió entre els dipòsits d’aigua de Montiel i Picaor

Post també disponible en: Castellano

Se substituiran les canonades de fibrociment existents en l’actualitat per altres de fosa dúctil

L’Ajuntament de Benaguasil continua amb les labors de renovació de la canonada de subministrament d’aigua potable que connecta els dipòsits de Montiel i del Picaor, en la seva segona fase.
L’actuació consisteix a substituir les actuals conduccions de fibrociment per canonades de fosa dúctil de màxima qualitat que asseguraran una connexió segura i eficaç entre els dipòsits per a les pròximes dècades. Les obres s’han iniciat al carrer Constitució, que és on va finalitzar la primera fase, i conclouran en el dipòsit del Picaor, passant per la muntanya de Topairet, i sent la longitud aproximada de renovació de 540m de canonades.
El regidor de l’àrea, Pedro Peris, ha visitat les obres que estan duent-se a terme i ha comprovat el bon ritme al qual avancen els treballs de les noves canalitzacions de millora del proveïment d’aigua. Pedro Peris ha assenyalat que “aquesta actuació suposa una millora substancial dels serveis bàsics que afecten el dia a dia dels veïns i aportarà major seguretat al servei se subministro, evitant les molèsties que ocasionaven els trencaments de les antigues canonades”.
Els treballs, que tenen un cost de 207.792,21 euros, estan inclosos dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València.
Aquesta actuació, amb la qual l’entitat local garanteix les bones condicions d’un servei públic com és el proveïment, completa la intervenció que ja s’havia dut a terme en la primera fase.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*