Els alboracheros José Marco Higón i Jonathan Risueño triomfen en el futbol colombià

Post també disponible en: Castellano

Higón com com a jugador i Rialler com a nou tècnic han afrontat un nou repte en el club colombià Bogotà Futbol Club

Els alboracheros José Marco Higón i Jonathan Risueño triomfen en el futbol colombià. Higón va debutar en 2010 amb el primer equip del Llevant UD, equip en el qual va romandre fins a 2014. Posteriorment va tenir una experiència en el futbol xipriota, pas per Alzira, Torrevella, l’Hospitalet, Coruxo, Badajoz, UCAM, Melilla, Ebre i El Ejido, fins que arriba a Bogotà de la mà del també alborachero Jonathan Risueño, que ja li va tenir com a jugador en l’Hospitalet durant la seva etapa de tècnic de l’equip català.

Jonathan Risueño, el tècnic que arriba al Bogotà Futbol Club per a formar un “grup humà fort”

És en 2016 quan Rialler signatura un contracte com a director esportiu del CE L’Hospitalet fins que a l’abril de 2019 abandona la direcció esportiva del club per a fer-se càrrec com a entrenador del primer equip i on fitxa a Higón. En la temporada següent, com a entrenador, el club català aconsegueix ser campió de Lliga de Tercera Divisió i també l’ascens a Segona Divisió B, la qual cosa demostra la vàlua del jove tècnic alborachero.

Ara, els dos junts, afronten aquest nou repte al Bogotà Futbol Club, i des d’aquestes pàgines els aventurem molts triomfs per la terres colombianes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*