Benaguasil es promociona per primera vegada en Fitur

Post també disponible en: Castellano

Per primer any Benaguasil acudeix a aquesta cita per a promocionar el patrimoni cultural i natural del municipi, a més de les diferents festes que es duen a terme, els seus plats més típìcos i els projectes europeus.

L’Ajuntament de Benaguasil acudeix a la Fira Internacional del turisme (FITUR), que s’ha inaugurat aquest matí per a promocionar els principals atractius turístics de Benaguasil.

A l’esdeveniment ha acudit la regidor de Turisme, Ana Aleixandre, juntament amb el regidor de Projectes Europeus Stephane Soriano. Tots dos han estat durant tot el matí entregant material promocional de Benaguasil en l’estand de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament han assenyalat la importància d’apostar i participar en Fitur, considerat com el major aparador mundial de turisme, per a promocionar la riquesa cultural, natural i històrica de Benaguasil, a més de la seua oferta gastronòmica i els seus racons més emblemàtics. “Volem convidar al món a conéixer les nostres Falles, declarades Festa d’Interés Turístic Provincial, així com les nostres festes, gastronomia, els seus recursos naturals i l’hospitalitat de la gent de Benaguasil”, ha assenyalat la regidor Ana Aleixandre.

A més de fullets els edils han mostrat l’oferta turística del municipi a través de codis QR, la qual cosa permet visualitzar a través de mòbils i altres dispositius interactius tots els continguts d’interés i recursos turístics.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*