Bunyol finalment no obrirà la piscina municipal aquest estiu

Post també disponible en: Castellano

Bunyol no obrirà finalment la seva piscina municipal aquest estiu. Juncal Carrascosa ha recordat que la intenció de l’Ajuntament era la d’obrir la piscina “pensant en donar un servei públic i oferint la possibilitat d’esplai o de refrescar aquest estiu, sempre sense perdre de vista els protocols de seguretat deguts a la pandèmia de l’Covid- 19 “. A més, tal com ha relatat l’alcaldessa, “s’havia estat treballant i tractant tots els temes pertinents previs a l’obertura com els contractes per al personal encarregat de la piscina i el mateix protocol de Covid”.

No obstant això, en paraules de Juncal Carrascosa “se sabia de l’estat de l’vas de la piscina que porta anys provocant pèrdues d’aigua i han intentat esmenar-amb algunes actuacions que no han donat resultat, sent conscients que es requeriria d’una quantiosa inversió”.

“Abans de decretar-se l’estat d’alarma s’havien realitzat prospeccions per determinar l’estat de el terreny, prèvies a una intervenció en el vas que no va arribar a realitzar-se. Els resultats, no van resultar d’el tot alarmants. A l’decretar l’estat d’alarma amb el posterior confinament, no es creia possible l’obertura de el servei, però a l’començar la desescalada, es comptava amb complir el requisit de la renovació de determinat percentatge d’aigua diàriament, gràcies precisament a la fuga existent; encara que no sigui una cosa positiva. no obstant això, fins que no va arribar el moment d’ompliment, no es va poder veure l’abast de la deterioració de la instal·lació durant l’hivern”, ha explicat l’alcaldessa.

“El problema final és que a causa d’aquest deteriorament i la conseqüent fuita d’aigua, el got no arriba a omplir-se prou i no s’assoleixen els sobreeixidors que garanteixen la renovació de l’aigua”. L’alcaldessa ha recordat que des de “Buinsa i amb l’ajuda de la brigada d’obres es va optar per intentar qualsevol solució possible, però finalment es va haver de prendre la dura decisió de no obrir la piscina, per motius purament sanitaris”.

Juncal Carrascosa ha finalitzat disculpant “profundament amb els usuaris de la piscina” i ha afegit que van a “posar tot el seu esforç i obstinació, des de l’alcaldia i la presidència de Buinsa, per solucionar els problemes i poder oferir el servei el proper any, costi el que costi i el més aviat possible.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*