Ciutadans reafirma el seu “compromís per a continuar treballant per Godelleta”

Post també disponible en: Castellano

Juan Carlos Fayos: “Defensem una comissió d’investigació per a esclarir per què s’ha permés l’ús d’instal·lacions municipals a una associació”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Godelleta, Juan Carlos Fayos, ha reafirmat “el seu compromís per a continuar treballant per Godelleta. Millorar el nostre municipi des del centre i l’honestedat continua sent el nostre objectiu”, ha assegurat.

En aquest sentit, el regidor de la formació taronja ha explicat que Cs “ha advocat per una comissió d’investigació per a esclarir per què l’Ajuntament ha permés que una associació utilitze instal·lacions municipals per a un ús privatiu”.

“Com a membre d’aquest govern considere que tots els veïns tenen dret a saber què ha passat”, ha explicat Fayos, al mateix temps que ha negat “tindre gens d’interés particular en l’assumpte tal com el PP va dir en ple”.

Per a l’edil de Cs, “els veïns de Godelleta no mereixen que aquestes discrepàncies isquen a la llum d’aquesta manera, acusant a uns dels regidors del govern sense tindre cap prova. La meua consciència està tranquil·la, i les meues ganes de treballar per i per al meu municipi són majors si cap”, ha assegurat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*