Ciutadans reclama a Les Corts un Centre Sanitari Integrat en la Foia de Bunyol-Xiva

Post també disponible en: Castellano

Llopis: “No hi ha infraestructura sanitària suficient en aquesta comarca on urgeix millorar l’atenció especialitzada i d’emergències”

Ciutadans (Cs) en Les Corts ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) per a “iniciar la construcció d’un Centre Sanitari Integrat en la Foia de Bunyol-Xiva”, ha destacat el diputat Fernando Llopis. 

Segons el diputat de Cs, “des de fa anys, aquesta comarca manca dels serveis sanitaris que realment necessita”. “S’han reivindicat, fins i tot s’han aprovat iniciatives en Les Corts, però no s’han executat”, ha denunciat. 

A més, Llopis ha criticat que “els habitants d’aquesta comarca han de recórrer fins a 35 Km per a acudir al servei d’especialitats, sense que hi haja transport públic per a aquest recorregut”. “A aquesta falta de vertebració cal sumar-li la insuficiència de serveis per a les 50.000 persones, el doble en períodes estivals, que allí viuen”, ha concretat. 

Per això, ha esgrimit, “amb el centre que demanem estaria atenent els les demandes de la ciutadania de millorar l’atenció especialitzada i la d’emergències”. Així, ha defensat, “es donaria solució a la falta de vertebració sanitària i la pressió assistencial, alta de manera habitual i agreujada per la covid-19”. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*