Serafín Zubiri i la Banda Simfònica “La Lira” de Xest reten homenatge a Nino Bravo amb el concert “Recordant a Nino”

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte, en la plaça de la Segona República de Xest es podrà gaudir de la seua gran veu i de la música de la Banda Simfònica de la Societat Musical «La Lira» de Cheste dins del cicle “Música a la primavera” organitzat per l’Ajuntament de la localitat.

Aquest dissabte, 22 de maig, a les 19,30 hores i dins de la programació “Música a la primavera” que organitza l’Ajuntament de Cheste, tindrà lloc el concert “Recordant a Nino Bravo” a càrrec del cantant Serafín Zubiri i la Banda Simfònica «La Lira», dirigida per Javier Enguídanos Morató.

“Estem molt il·lusionats amb aquest concert”, ha comentat Yolanda Marco, Secretària de la Societat Musical. “Serà un concert molt emotiu perquè Nino Bravo ha sigut i continua sent un referent dins de la música espanyola i com a valencià que va ser el sentim molt pròxim. Les seues lletres i la seua música són un himne per a moltes generacions i en aquest concert tenim l’oportunitat de comptar amb la veu d’un altre referent musical espanyol: Serafín Zubiri. Les nostres músiques i músics han treballat intensament aquests últims mesos per a demà donar el millor. Han assajat aquests dies junts i des del primer moment hi ha hagut una bona connexió entre Serafín i els nostres músics. No hi ha dubte que serà l’esdeveniment de la temporada i amb aqueixa inquietud i anhel esperem que siga del grat de tots”, finalitza Marco.

Serafín Zubiri (Pamplona, 1964), cantant, pianista, presentador i un llarg etcètera de professions exercides al llarg de la seua vida, porta publicats diversos treballs discogràfics i ha representat a Espanya en Eurovisió fins a dues ocasions. Malgrat la seua invidencia no li ha suposat cap problema per a realitzar qualsevol repte que se li ha presentat i bon compte és la seua llarga trajectòria professional i personal, amb una gran sensibilitat per les causes socials.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*