Comença un nou cicle del cinefórum de Xest

Post també disponible en: Castellano

Demà, divendres 26 de novembre, el saló polivalent de la biblioteca municipal tornarà a acollir el cicle de cinefórum, una activitat promoguda des de la regidoria de Cultura ja assentada en la localitat, amb sis edicions a la seua esquena.

Com és habitual, l’últim divendres del mes és la data triada per a realitzar les projeccions, en les quals es mantindrà la dinàmica que s’ha vingut portant fins ara, amb totes les mesures de seguretat pertinents. Cada sessió començarà a les 19 hores, amb la presentació de la pel·lícula per part d’una persona vinculada amb la temàtica abordada. Després, en finalitzar la passada de la cinta, començarà el col·loqui.

“En aquest nou cicle es projectaran, com en totes les edicions, pel·lícules de la màxima qualitat i, una vegada més, les persones assistents podran gaudir i aprendre debatent sobre problemes de la vida quotidiana”, ha apuntat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Agraïsc a les coordinadores del cinefórum, Pilar Roselló i Amparo Sánchez, la seua labor excepcional, i també la col·laboració de les persones que accedeixen a presentar les pel·lícules de manera gratuïta”.

Pleasantville, de Gary Ross, és el títol que obrirà la temporada. Es tracta d’una pel·lícula de 1998 que aborda temes com la llibertat de pensament i l’inconformisme. Els protagonistes de la cinta, David i la seua germana Jennifer, són teletransportados màgicament al món fictici d’una sèrie clàssica de televisió en blanc i negre, en el qual ajuden els afables veïns i veïnes a descobrir les emocions i les passions de la vida.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*