Contelles: “Les famílies de la Pobla paguen de la seva butxaca les conseqüències de la mala gestió municipal del quadripartit liderat per Compromís”

La portavoz del Grupo Popular de la Diputación de Valencia, Mari Carmen Contelles.

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de la Pobla de Vallbona ha denunciat l ‘ “augment desmesurat del preu del menjador de l’escola infantil municipal”. Tal com relaten “el passat divendres 28 de setembre les famílies de l’alumnat de l’escola infantil municipal van rebre una circular informativa on se’ls informava que el preu del menjador escolar a partir l’1 d’octubre seria de 7,05 euros, més d’un 20 % més que el curs anterior “.

Per a la portaveu, Mari Carmen Contelles, “estem davant un nou exemple que la desorganització i la mala gestió municipal del quadripartit liderat per Compromís la paguen directament de les seves butxaques les famílies de la Pobla. Si des del Partit Popular ens mostrem contraris a incrementar el preu de qualsevol servei públic, més encara en un servei tan necessari per a les famílies com el menjador de l’escola infantil municipal “.

“La mateixa circular lliurada als pares justifica que l’augment del preu es deu al fet que l’Ajuntament ha estat incapaç de licitar en temps i forma el contracte anual de menjador i una empresa ha acceptat un contracte menor de quatre mesos. La desagradable sorpresa ha estat que aquest contracte provisional comporta una forta pujada de preu que assumeixen directament les famílies “ha descrit Contelles.

“A més, el fet de notificar els canvis un divendres, per fer-los efectius dilluns, demostra l’intent d’ocultar aquesta mala notícia a les famílies apurant el termini fins al màxim” ha afegit la portaveu.

Els populars han ressenyat que en l’últim ple ja van preguntar per la incidència del concurs per al servei de menjador de l’escola infantil municipal Jaume I, contestant l’equip de govern que es resoldria amb un contracte menor. “El que no es va informar és que el preu s’anava a incrementar tant i s’ha ocultat des de llavors a les famílies”.

La portaveu popular ha instat a l’alcalde de Compromís, Josep Vicent Garcia, “a esmenar aquest desgreuge com a màxim responsable municipal. Com a alcalde ha de posar ordre en una delegació que acumula despropòsit després despropòsit i que està causant greus perjudicis a les famílies de la Pobla. Dóna la sensació que només li presta atenció a les regidories que regenten els seus companys de partit “.

“Un cop causat el dany a les famílies, s’haurien d’establir mecanismes per restaurar el poder adquisitiu i sobretot assegurar que després d’aquests quatre mesos, el preu del servei de menjador escolar es reduirà l’import del curs anterior”, ha insistit Contelles.

Des del Partit Popular recorden que en els últims mesos el consistori poblano acumula incidències en serveis tan importants i sensibles per a les famílies com la “Escola d’Estiu” o el transport escolar.

Recentment van denunciar la desorganització i falta de sensibilitat cap als pares i les mares, quan a l’inici d’aquest curs escolar, a escassos cinc dies d’iniciar les classes es va informar els pares d’una desena d’alumnes del municipi que malgrat que prèviament se’ls va informar que comptaven amb plaça de transport escolar, sense més explicació se’ls denegava. Un error que després del desassossec mostrat pels afectats va ser resolt “in extremis”.

“Els veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona es mereixen uns responsables polítics que més enllà de cobrar un sou siguin capaços de gestionar correctament i no generar problemes als seus conciutadans. Lamentablement, la prioritat de Compromís i els socis que els sostenen en l’alcaldia, és assegurar els seus propis sous “ha conclòs Contelles.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*