Continua el cicle cultural per a públic familiar en el Parc de La Lomiquia de Xest

Post també disponible en: Castellano

El diumenge, 1 de novembre, tindrà lloc l’espectacle “El Son de Julio Verne”, a les 12 hores en l’àgora del parc.

El cicle “Cultura en La Lomiquia”, organitzat des de les regidories de Cultura i Parcs i Jardins, continuarà durant tot el mes de novembre, cada diumenge a les 12 hores en l’àgora del Parc de La Lomiquia.

Així, durant els pròxims dies se n’aniran anunciant les activitats programades en les xarxes socials municipals, en el canal de Telegram “Xest cultural” i en l’App d’informació municipal bandos.es; així com a través de cartelería en els punts d’informació habituals. “Una vegada confirmat que l’estat d’alarma no prohibix els espectacles culturals, ni en interiors ni en exteriors, hem decidit continuar amb este cicle que tan bona resposta està tenint per part de les familias”, ha destacat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente.

El cicle continuarà oferint una programació destinada a públic familiar en un espai adequat a la normativa sanitària. “Como venim fent en tots els espectacles culturals, continuarem apostant per la seguretat de les persones; l’espai de l’àgora estarà net i desinfectat i hi haurà control d’aforament, neteja de mans i presa de temperatura a l’entrar al recinte, i es guardaran les distàncies de seguretat interpersonal”, ha explicat Llorente.

La pròxima representació serà el diumenge, 1 de novembre, a càrrec de JM Gestió Teatral, amb el seu espectacle El son de Jules Verne.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*