Continuen les obres per a condicionar el parc dels Pedrones

Post també disponible en: Castellano

Dins de les millores que s’estan duent a terme per part de l’equip de govern socialista de Requena en tot el terme municipal amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels seus habitants, continuen els treballs que tenen com a objectiu condicionar el parc dels Pedrones.

Aquestes obres ascendeixen a un cost de 100.000 euros, assumits íntegrament dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València.
Aquests treballs consisteixen en l’adequació i reparació del paviment en la zona, així com dels revestiments i la tanca que conformen la pista de frontó per a aconseguir que siga una pista funcional. A més es preveu la instal·lació de bancs i una zona d’ombra per a presenciar els partits que allí puguen disputar-se.

D’altra banda, s’està creant un itinerari accessible dins del parc fins a l’arribada a l’edifici del nou saló social.

Mitjançant l’eliminació dels desnivells existents al parc i la dotació d’enllumenat, es crearà també un espai ampli tipus plaça per a la trobada del veïnat en aquesta ubicació.

Finalment, s’estan renovant els jocs infantils existents al mateix temps que es reemplaça i redistribueix el mobiliari urbà, col·locant-lo així d’una manera més convenient.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*