L’accident entre dos camions provoca un abocament de milers de litres de gasoil que obliga a tallar l’A-3 a l’altura de Setaigües

Post també disponible en: Castellano

Els bombers intervenen a un accident de mercaderies perilloses a l’A-3 amb un important vessament de carburant

El Consorci de Bombers de València ha intervingut hui a un accident de mercaderies perilloses ocorregut al voltant de les 10 h del matí a l’A-3 a l’altura de Siete Aguas, on un camió que transportava carburants ha bolcat, produint-se un important vessament. No ha hagut persones atrapades encara que una persona sí que ha sigut atesa pels sanitaris.

El Consorci ha mobilitzat quatre dotacions de bombers dels parcs de Requena, Chiva, Torrent, un Furgó de Riscs Químics, i quatre unitats de comandaments del Consorci. Els bombers han comprovat que la cisterna del vehicle estava compartimentada en 9.000 litres de gasoil i 3.000 litres de gasolina, produint-se un vessament de part del gasoil, que ha arribat a la cuneta i els voltants. Davant el perill, els bombers han supervisat les tasques de transvasament del carburant que hi quedava a l’interior de la cuba, realitzades per l’empresa encarregada d’estes tasques. En primer lloc, una grua de grans dimensions ha mobilitzat el vehicle bolcat, i una vegada en posició segura, els operaris han transvasat a una altra cisterna la resta de carburants que hi quedaven al camió. Unes tasques delicades per la inflamabilitat dels carburants, però que han sigut en tot moment supervisades pels efectius del Consorci mitjançant un dispositiu preventiu de bombers per a evitar que es produïra cap perill.

D’altra banda, els bombers s’hi han encarregat de controlar el vessament de la cuneta,  d’uns 4.000 litres, cobrint-lo amb sorra a l’espera que una empresa especialitzada en gestió de residus perillosos es faça càrrec de les restes en les pròximes hores. Els bombers han finalitzat els seus treballs al voltant de les 18:20 h. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*