El CD Bunyol comptarà una temporada més amb tres dels pilars del seu equip: Gonza, Mario i Paco

Post també disponible en: Castellano

Des del Club Esportiu Bunyol han informat que, a dia d’avui, “encara no sabem en quina categoria estarà el D Bunyol la propera temporada. El que sí sabem és que serà un any especialment difícil en l’econòmic a causa de la crisi de l’coronavirus. no obstant això, no desistirem en el nostre afany de construir el millor equip possible per encarar el nostre centenari amb la màxima il·lusió”.

“Per aquest motiu, volem començar a construir com més aviat la plantilla de la propera temporada. I és que, hi ha jugadors que són imprescindibles en el nostre projecte; jugadors que per tot el que ens han demostrat, tant futbolística com humanament, volem que segueixin amb nosaltres, estiguem on estiguem “, han afegit des del club.

Aquest és el cas de Gonza, Mario i Paco, “els tres capitans i vaixells insígnia del nostre equip, tant dins com fora de la gespa. Els tres són el millor exemple de professionalitat i compromís. Sens dubte, el millor mirall en el qual podrien mirar-se als joves del nostre futbol base”.

“Gonza va arribar a Bunyol sent un jugador pràcticament retirat. No obstant això, a força de treball i disciplina, no només s’ha guanyat el respecte de l’vestuari (per això és el capità del nostre equip) i de tota l’afició, sinó que s’ha convertit en un dels millors centrals de tota la Preferent valenciana”.

“I què dir de Mario? Quan va arribar a Bunyol ja era un jugador amb experiència a la categoria, però ara mateix seria impossible trobar un millor mig centre per al nostre projecte. Mario és la brúixola de l’equip, el que marca el ritme en la sala de màquines blanca, a més de ser un altre dels pesos pesants de vestidor”, ha recalcat des del club blanc.

“I finalment, Paco, un dels millors porters que ha donat el futbol valencià en els darrers anys. Aquest any ens ha demostrat que, malgrat la seva veterania, continua estant a el màxim rendiment futbolístic, havent estat el porter menys golejat de tota la Preferent valenciana. Si unim tot això al seu carisma i capacitat de lideratge, no podíem trobar un millor porter per al nostre equip”.

“Esperem que aquestes siguin només les dues primeres renovacions i que els segueixin moltes més, ja que la intenció de el club és encarar la temporada que comptant amb un gran nombre dels jugadors que aquest any ens han fet campions”, han finalitzat des del CD Bunyol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*